Tuesday, March 19, 2024

S-a decis, Adidas preia Reebok

Must Read

Adidas-Salomon AG a primit aprobarea Uniunii Europene pentru preluarea companiei de incaltaminte Reebok International pentru 3,1 miliarde euro (3,8 miliarde dolari), acordand in plus companiei Reebok 20 la suta din piata SUA, din aceasta preluare rezultand o pozitionare mai buna fata de liderul Nike Inc. din acest sector. omisia de regularizare a Uniunii Europene a considerat ca aceasta preluare nu afecteaza competitia de pe piata de profil din Europa, cele doua companii adresandu-se unor categorii diferite de clienti.

Imaginea Reebok pe pietele europene este mai slab sustinuta decat cea a Adidas sau a liderului mondial Nike, se apreciaza in raportul reglementatorului UE. Vanzarile anuale ale Nike sunt de aproximativ 14 miliarde de dolari (11,37 miliarde de euro). Adidas a inregistrat vanzari de circa opt miliarde de dolari (6,5 miliarde de euro), iar Reebok a inregistrat o cifra a vanzarilor de patru miliarde de dolari (3,25 miliarde de euro).

26.01.2006 / Sursa: BizCity
- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x