Thursday, March 28, 2024

Operatia premierului Ariel Sharon finalizata cu bine

Must Read

Operatia la care a fost supus premierul israelian, Ariel Sharon, sambata, s-a incheiat cu bine, acesta fiind acum in afara oricarui pericol, au anuntat agentiile de presa internationale. Dupa o operatie ce a durat aproape patru ore, in care a fost extirpata o bucata din intestin, pacientul a fost dus la sectia de terapie intensiva.

Premierul Sharon, aflat in coma din 4 ianuarie, a fost supus unei noi interventii chirurgicale, sambata dimineata, pe fondul unor complicatii ale aparatului digestiv, informeaza reprezentanti ai spitalului Hadassah din Ierusalim.

Doctorii au declarat ca se tem pentru viata premierului, dupa ce acesta a fost dus pe masa de operatii. Ron Krumer, purtator de cuvant al spitalului Hadassah, a confirmat ca viata lui Ariel Sharon este in pericol.

Ariel Sharon, in varsta de 77 de ani, a suferit un puternic atac de cord la 4 ianuarie si a fost supus mai multor operatii. De atunci, acesta a fost tinut sub supraveghere la spitalul Hadassah, unde s-a incercat scoaterea premierului din coma indusa.

- Advertisement -

Sharon a fost spus unei gastrotomii pentru a i se insera un tub de alimentare in stomac, la 1 februarie. Tomografia la care a fost supus pe 9 februarie nu a aratat nici o schimbare in starea sa de sanatate, considerata “critica, dar stabila” de medicii care il trateaza.

Prerogativele de putere au fost preluate de vicepremierul Ehud Olmert.

HotNews.ro, 11 feb 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x