Friday, April 19, 2024

Steaua si Rapid joaca azi in UEFA

Must Read

Urmariti astazi pe Onlinesport returul 16-imilor Cupei UEFA, in care Rapid si Steaua incearca sa se califice in optimile de finala ale competitiei. Rapid a castigat cu 1-0 in Germania, iar Steaua cu 3-1 in Olanda.

Rapid si Steaua incearca joi sa impinga si mai sus stacheta fotbalului romanesc. Vor fi doua meciuri de foc, grele, in ciuda avantajului aparent. Si Hertha si Heerenveen se dau lovite, insa este clar ca nu au venit in Romania ca sa fie eliminate.

Cert este ca si Steaua si Rapid sunt favorite in meciurile din mansa secunda cu Heerenveen si respectiv Hertha Berlin , in saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA.

O spun scorurile in tur, 1-0 pentru Rapid si 3-1 pentru Steaua, dar si casele de pariuri care dau cote mult mai bune gruparilor noastre.

- Advertisement -

Rapid – Hertha Berlin este in direct de la ora 17.15 pe Antena 1, iar Steaua – Heerenveen este transmis in direct de TVR 1, de la ora 19:00. Ambele partide sunt LIVE pe Onlinesport.

Chiar daca aceasta intrecere se deruleaza in umbra Ligii Campionilor, performantele obtinute de Steaua si Rapid in acest sezon au atras atentia continentului.

Posibili adversari

In cazul in care obtin calificarea, Rapid si Steaua vor avea parte de rivali tari.

Rapid va intalni invingatoarea “dublei” dintre FC Thun (Elvetia) si Hamburger SV (Germania),in conditiile in care gruparea germana este una din favoritele la finala.

Steaua va juca impotriva spaniolilor de la Betis Sevilla sau a olandezilor de la AZ Alkmaar. Betis a invins cu 2-0 in tur.

Lideri

In acest moment, Romania conduce in clasamentul coeficientilor pe tari, avand 11,500 puncte. Indiferent de parcursul in Cupa UEFA, obiectivul visat este accederea in grupele Ligii Campionilor.

Daca Rapid si Steaua vor avea un traseu cat mai lung in actuala editie a Cupei UEFA sunt sanse ca tara noastra sa poata inscrie direct o echipa, in faza grupelor, la “masa bogatilor” (in cazul in care ajunge pe locul al noualea in clasamentul intocmit pe ultimele cinci sezoane).

Prime

Stelistii si-au primit deja bonusurile pentru calificarea in faza urmatoare a competitiei, patronul Gigi Becali oferindu-le cate 10.000 de euro. In schimb, rapidistii n-au vazut niciun ban, avand insa o promisiune de 250.000 de euro.

Bilete

Interesul pentru meciul dintre Steaua si Heerenveen este imens, desi echipa antrenata de Cosmin Olaroiu este aproape calificata. Pe stadionul “National” vor fi prezenti aproximativ 50.000 de suporteri, partida disputandu-se cu casa inchisa.

Rapid – Hertha

Stadion Giulesti ora 17.15, in direct la Antena 1

Rapid: D. Coman – M. Constantin, Maftei, Rada – Badoi, Maldarasanu, E. Dica, Art. Karamian – Buga, D. Niculae, V. Negru. Antrenor: Razvan Lucescu

Hertha: Fiedler – Friedrich, Chahed, Van Burik, Fathi – Cairo, Samba, Gilberto, Dardai – Marcelinho, Sverkos: Antrenor: Falko Götz.

Arbitri: Bertrand Layec – Patrick Reinbold, Jean-Marie Cazoli (toti din Franta).

In tur: 1-0

Steaua – Heerenveen

Stadion National ora 19.00, in direct la TVR 1

Steaua: Carlos – Ogararu, D. Goian (E. Baciu), Ghionea, Nesu – Nicolita (Oprita), Paraschiv, M. Radoi, Cristocea – N. Dica, V. Iacob. Antrenor: Cosmin Olaroiu.

Heerenveen: Vandenbussche – Seip, P. Hansson, Breuer, Derveld – Ügür Yildirim, Hanssen, Prager – De Vries, Bruggink, L. Nilsson. Antrenor: Gertjan Verbeek.

Arbitri: Jaroslav Jara – Miroslav Zlamal, Patrik Filipek (toti din Cehia).

In tur: 3-1

Onlinesport.ro, 23 feb 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x