Thursday, April 18, 2024

Hagi: ”Steaua e de batut pe terenul ei”

Must Read

Managerul general al echipei Poli Timisoara, Gheorghe Hagi, a sustinut vineri o conferinta de presa in perspectiva partidei cu Steaua Bucuresti, din cadrul etapei a 18-a a Diviziei A, anunta site-ul clubului timisorean.

Despre confruntarea de duminica seara, Hagi a spus: “Este un meci contra unui adversar despre care nu mai are rost sa spun cat de bun este. Steaua este o formatie greu de batut pe terenul ei. Este o trupa matura, cu experienta. Disputa cu Steaua inseamna o deplasare importanta. Vom incerca sa dam ce avem mai bun din noi.

Atmosfera este buna, exista optimism datorita inceputului excelent de retur.

Gheorghe Hagi se asteapta la un adevarat spectacol fotbalistic: “Sper ca in acest spectacol protagonisti sa fim noi. Din punctul meu de vedere, nu avem nici o presiune. Mergem optimisti, cu incredere ca putem obtine un rezultat pozitiv.

- Advertisement -

Acest meci face parte din procesul nostru de constructie si formare si, din acest punct de vedere, este un test foarte bun”.

In privinta adversarului de duminica seara, Hagi a spus: “De Steaua nu trebuie sa iti fie frica, ci sa o respecti. Dar nu prea mult, fiindca atunci dai in cealalta parte. Intalnim, cum am spus, o echipa matura, cu un lot valoros, construit in 3-4 ani. Dar si noi avem atuurile noastre: avem un lot bun, cu multe alternative.

Acum suntem pe un drum bun, dar inca suntem la inceput. Sper sa continuam acest drum cu o evolutie buna duminica si cu un rezultat pe masura.

La ultimul antrenament sustinut pe terenul IV din complexul stadionului Dan Paltinisanu, singurii jucatori cu probleme au fost Mansour si Constantinescu. Primul a acuzat o mai veche pubalgie, in timp ce Constantinescu a avut ceva dureri la genunchiul stang.

Problemele lor nu sunt insa mari. Dupa sedinta de pregatire, echipa si staff-ul tehnic au luat masa impreuna cu trei invitati, fosti mari jucatori ai lui Poli: Emerich Dembrovschi, Stelian Anghel si Viorel Visan. La intalnire au participat si directorul general Ion Craciunescu si directorul executiv Anton Dobos.

Onlinesport.ro, 24 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x