Friday, March 29, 2024

PCForum.ro – pentru dependentii de tehnologie

Must Read

Pasionatii de tehnologie au de luni, 13.03.2006, un nou loc de intalnire: PC Forum.ro (http://www.pcforum.ro) un loc unde pot afla cele mai noi informatii din industria IT&C romaneasca sau internationala, unde sunt prezentate cele mai tari gadgeturi si cele mai bune servicii.

Noul forum isi propune sa discute despre tehnologie fara limitarile corporatiilor media dependente de finantarile sponsorilor. De asemenea, nu vom copia de pe alte site-uri fara acordul acestora, asa cum fac proprietarii marilor site-uri din Romania, datorita legislatiei permisive.

Ce vom face in schimb? Vom oferi stiri la zi din industrie, stiri de hardware, software, internet si comunicatii, jocuri video si alte stiri la zi. Vom testa si prezenta echipamente: telefoane mobile, laptopuri, camere foto digitale, playere MP3. Vom prezenta cele mai noi zvonuri din industrie si vom aduce ceea ce lipseste pe internetul romanesc: actualizarea continua a stirilor.
In acelasi timp, vom oferi utilizatorilor posibilitatea de a discuta liber, de a comenta stirile, de a afla raspunsuri la dileme hardware si software, de a obtine sfaturi pentru depanare in timp util de la cea mai mare comunitate de tehnologie din Romania.

Inca un motiv pentru a fi membru PCForum.ro?
In perioada 13-31 martie 2006, toti membrii PCForum pot castiga un MP3 player Samsung, participand la concursul nostru.

- Advertisement -

Asteptam comunicate de presa de la agentii si companii din domeniu la editor@pcforum.ro

Contact:
Dan Dragomir
editor
Tel: 0788102362
Email: editor@pcforum.ro

13 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x