Friday, March 29, 2024

Suceava devine parte integrantă din reţeaua zborurilor Carpatair

Must Read

Din 28 martie, Suceava devine parte integrantă din reţeaua zborurilor Carpatair odată cu începerea zborilor Suceava -Timişoara. Iniţierea zborurilor Carpatair din Suceava va completa astfel lista celor 9 destinaţii interne operate deja de către compania aeriana română cu sediul la Timişoara (Iaşi, Bacău, Constanţa, Bucureşti, Sibiu, Târgu Mureş, Cluj, Oradea, Timişoara).

Deschiderea Sucevei a fost gândită de Carpatair în contextul integrării “step by step” a celor mai importante aeroporturi din România într-o complexă reţea de destinaţii europene deservite prin HUB-ul de la Timişoara.

La baza deciziei Carpatair de a include Suceava pe harta zborurilor sale a stat şi creşterea relaţiilor economice bilaterale ale Sucevei cu mai multe oraşe din Italia, Germania, Marea Britanie, relaţii care generează fluxuri importante de oameni de afaceri, investitori şi, nu în ultimul rând, turişti.

Înţelegând importanţa pe care o are Suceava în contextul turistic, economic şi de afaceri din România, Carpatair va susţine această nouă operare prin toate programele sale de informare interne şi internaţionale, inclusiv în cadrul târgurilor şi expoziţiilor din ţară şi străinătate.

- Advertisement -

Biletele de călătorie de la /către Suceava pot fi achiziţionate direct din agenţiile Carpatair din aeroporturi sau de la oricare agenţie de turism acreditată IATA din România.

“Suna si zbori!” – cel mai sigur, comod si rapid mijloc de rezervare şi plată a biletelor Carpatair

Rezervarea biletelor de călătorie se poate face şi direct, de acasă, de la prieteni sau de la birou sunând la Call Center Carpatair România. Pasagerul sună la Call Center Carpatair România şi îşi rezervă biletul de avion. Cu numărul facturii şi detaliile de plată primite prin telefon, fax sau e-mail, poate achita contravaloarea biletului de călătorie la oricare din ghişeele băncilor Unicredit, Ţiriac sau Raiffeisen. Odată plata efectuată, pasagerul nu va avea altceva de făcut decât să îşi ridice biletul de avion, în ziua plecării, direct, din aeroport.

Zborul va fi conectat la HUB-ul din Timişoara, pasagerii Carpatair putându-şi continua astfel călătoria către oricare din destinaţiile operate de Carpatair către:

Italia -Napoli, Roma, Florenta, Ancona, Bologna Verona, Venetia, Milano, Torino

www.carpatair.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x