Thursday, March 28, 2024

Trafic.ro imbunatateste sistemul de analiza

Must Read

Trafic.ro a implementat incepand de astazi o noua tehnologie de monitorizare, analiza si prezentare a informatiilor despre audienta si activitatea site-ului dumneavoastra si a intregii industrii internet, pentru a se alinia la cresterea activitatii romanilor pe internet si pentru a ridica standardele pe care le-a impus in 6 ani de activitate.

Precizie maxima

Prin acest nou sistem, atat statisticile site-ului sau site-urilor dvs, cat si statisticile celorlalte site-uri monitorizate din Romania, vor fi calculate mult mai rapid si cu precizie maxima. Nu vor mai exista scapari ale sistemului, cauzate de incarcarea greoaie a codului Trafic.ro. Specialistii nostri au imbunatatit radical procedura de livrare a codului Trafic.ro si au eliminat complet aceasta problema. Codul se va incarca instantaneu si va inregistra vizitele si afisarile pe site-ul dumneavoastra cu precizie maxima.

Rapiditate

- Advertisement -

Pe langa faptul ca incarcarea, procesarea si afisarea informatiilor de audienta si de activitate ale site-ului dvs si ale intregii industrii vor fi acum mult mai rapide, informatiile detaliate despre site-uri vor fi actualizate la un interval de doar 10 minute, fata de vechiul interval de o ora. Astfel, veti avea toate informatiile despre site-ul dvs mult mai rapid la indemana, si veti putea lua decizii mult mai repede.

Siguranta datelor

De asemenea, Trafic.ro va fi din acest moment un serviciu cu redundanta totala, adica va functiona fara nici o problema, va putea fi accesat si va inregistra fidel toate datele de audienta si activitate chiar si in cazul in care una sau mai multe componente ale sistemului cedeaza.

Functii noi

Noul sistem de monitorizare Trafic.ro a introdus trei functii noi, menite sa va ofere acces rapid la informatii importante: raportul afisari pe vizitator unic, ziua cu un numar record de vizitatori si numarul acestora, precum si cel mai bun referrer web in ultimele 7 zile. Acestea vor inlocui facilitati mai putin folosite, precum “Numarul de vizitatori astazi” (care crea confuzii fata de “Numarul de vizitatori in ultimele 24 de ore”, cifra care va fi oferita in continuare), “Ultimul vizitator”, “Ultima afisare”, si “Ultimii 20 de vizitatori”) Veti beneficia in continuare de “Ultimele 20 de afisari”, si veti putea urmari, in schimb, toate statisticile avansate la interval de 10 minute.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x