Friday, March 29, 2024

Becali: “Nu l-am lasat pe Nicolita sa plece la Chelsea”

Must Read

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a facut in cadrul unei emisiuni televizate cateva declaratii-bomba. In primul rand, latifundiarul din Pipera a dezvaluit faptul ca mijlocasul Banel Nicolita a fost la un pas de a semna cu celebra formatie Chelsea Londra.

Totul a picat in momentul in care englezii au aflat suma ceruta: nu mai putin decat 20 de milioane de euro! “A venit cineva de la Chelsea si a vrut sa stie daca nu-i dau drumul lui Nicolita. I-am raspuns ca nu-i dau drumul. I-am zis ca ii costa 20 de milioane de euro”, a marturisit Becali. Finantatorul ros-albastrilor a explicat si de ce Steaua joaca toate partidele numai pe teren.

“Eu nu fac blaturi. Odata, am vrut sa fac si eu o chestie si s-a jucat la doua capete. De atunci, nu vreau sa mai cad de fraier”, a adaugat Becali.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x