Thursday, March 28, 2024

Cardul de credit CardFinans Avantaj poate fi folosit in peste 2000 de locatii

Must Read

Grupul bancar Finansbank Romania SA a anuntat joi ca primul card de credit cu utilizare internationala, CardFinans Avantaj poate fi folosit in peste 2000 de locatii in in Romania. Cardul ofera posibilitatea cumparaturilor in rate, cu 0% dobanda si cu bonus pentru fiecare tranzactie efectuata in reteaua magazinelor partenere ale Finansbank.

Cardul poate fi folosit in peste 2000 de locatii ale comerciantilor acceptatori, se arata intr-un comunicat de presa. CardFinans Avantaj se poate utiliza ca un card de credit obisnuit, la orice ATM sau POS din tara sau din strainatate care are afisata sigla MasterCard.

In viitorul apropiat Finansbank isi propune sa imbunatateasca serviciile asociate cardurilor ca si serviciile de internet-banking.

Finansbank (Romania) S.A. este parte a Grupului Fiba Servicii Financiare si este activa pe piata romaneasca din februarie 2000. Banca are un capital social de 110 milioane RON.

- Advertisement -

Ca urmare a faptului ca banca a investit masiv in dezvoltarea retelei de servicii, in resursele umane, in carduri si in infrastructura IT necesara sprijinirii cresterii, profitul net al anului 2005 a inregistrat 15,5 milioane RON (4,2 milioane de euro), de la 2 milioane de euro la sfarsitul lui 2004.

HotNews.ro, M.C., 18 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x