Thursday, March 28, 2024

“Codul lui Da Vinci”, filmul e mai prost decat cartea

Must Read

Asa sustin bucurestenii care au vazut, ieri, in premiera, mediatizata pelicula. Filmul “Codul lui Da Vinci”, difuzat de ieri pe ecranele din Capitala, nu s-a bucurat de succes in prima parte a zilei, mai mult de jumatate din locuri ramanand goale.

La iesire, spectatorii s-au impartit in doua tabere: cei care citisera cartea s-au aratat dezamagiti, restul au catalogat productia drept “interesanta”.

La Cinematograful Patria, la mai putin de o jumatate de ora de inceperea filmului de la ora 13.00, nici un sfert din bilete nu se vandusera. Marta Tranvici, pensionara, a iesit dezamagita din sala, spunand ca finalul a fost altul decat cel din carte.

I-a placut, totusi, pentru ca “a fost frumos facut”. Elena Anton (54 de ani), care astepta sa intre in sala de cinema, a venit atrasa de tema religioasa. “Sunt femeie credincioasa, am auzit de acest film de la TV si sunt curioasa”, spunea ea.

- Advertisement -

La Hollywood Multiplex, pentru spectacolul care a inceput la ora 13.00 s-au vandut doar 200 de bilete, adica jumatate din capacitatea salii. Pentru seara insa, aproape toate biletele erau epuizate inca de la pranz.

“Cartea este complexa, in timp ce filmul urmareste doar povestea si este slab regizat”, a spus Radu Dumitrescu, 26 de ani. “Filmul e mai copilaros decat cartea”, a punctat dezamagita si studenta Alexandra Iovaci.

“Inghesuiala” este cuvantul folosit de cei de la Intercomfilm, distribuitorii filmului “Codul lui Da Vinci” in Romania, pentru a caracteriza atmosfera de la premiera de ieri-seara.

Evenimentul Zilei, 20 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x