Friday, March 29, 2024

Traistariu speriat de finala

Must Read

Cantaretul a marturisit ca rezultatele semifinalei de joi seara i-au dat emotii pentru ca multi dintre cei pe care ii credea ca si cali- ficati in finala nu au fost pe placul telespectatorilor. Lui Mihai ii este acum frica de o prabusire de la statu- tul de favorit.

“Faptul ca reprezentanta Belgiei, Kate Ryan, una dintre favorite, ca si mine, nu a intrat in finala, m-a cam pus pe ganduri. Probabil ca a contat faptul ca era cam crispata. Nu prea am dormit aseara”, a declarat Mihai. Unul dintre punctele slabe ale lui Traistariu este mimica, au observat cativa dintre ziaristii straini de la Eurovision.

“Reprezentantul Romaniei nu va fi foarte avantajat de camera, pentru ca mimica lui este mult prea exagerata atunci cand canta”, comenteaza acestia pe site-ul dot.eurovison.com. Lucru pe care l-a sesizat chiar si Mihai. “Ma gandesc la faptul ca va trebui sa lucrez mai mult la expresivitate, sa comunic mai bine cu camera”, a declarat acesta.

Votati cu Lituania!

- Advertisement -

Unii dintre cei mai bine cotati cantareti care s-au calificat in finala au fost reprezentantii Lituaniei. Cei sase barbati au uimit audienta prin mesajul lor simplu: “Noi suntem castigatorii concursului Eurovision”. Refrenul, cantat de intreaga sala, i-a ajutat sa se califice in finala. Cu toate ca acestia au facut impresie, Traistariu nu credea ca ei vor avea succes. El a declarat: “Am ramas socat de calificarea Lituaniei”.

Concurenta

Batalia din finala de sambata seara (TVR 1, ora 21.45) va fi una foarte stransa, pentru ca multi dintre concureti au voci bune, spun criticii. Dar Mihai este inca optimist. “Am venit sa castig sau cel putin sa ma clasez intre primii patru”, spune el. Cu toate acestea, Madalin Voicu nu este convins ca Traistariu va reusi sa obtina un loc fruntas. “Nu cred ca va intra in primii cinci clasati.

Are o voce buna, dar nu extraordinara. Mie mi-e teama ca el crede ca este vreo personalitate, iar acest tupeu si aroganta pe care le afiseaza ii pot dauna”.

Nr. 12 pentru Mihai

Ordinea intrarii in concurs a fost trasa la sorti de catre cei calificati in finala, inainte de rezultatele semifinalei. Pe locurile ramase neocupate au fost pozitionati cei care au trecut de semifinala in urma televotingului de joi seara, in ordinea in care au fost extrase plicurile cu rezultate. Traistariu are numarul 12 in concurs.

Anul trecut, Luminita Anghel a cantat a patra in finala si a castigat locul trei la Eurovision 2005.

Iar in 2004, Sanda Ladosi a intrat cu numarul 23 in finala si a obtinut locul 18 la Eurovision. Reprezentantii tarilor care au ocupat locuri fruntase in concursul de anul trecut, primii zece, s-au calificat automat in finala de anul acesta.

Inca patru tari, Franta, Germania, Spania si Marea Britanie sunt inscrise automat in finala, deoarece au cele mai importante contributii la finantarea evenimentului.

Cum se voteaza?

Cetatenii fiecareia dintre cele 38 de tari participante la Eurovision pot vota catecul favorit prin apelarea unui numar de telefon ce va fi afisat pe ecran sau pot trimite un SMS. Nu pot insa sa-si voteze propriii reprezentanti. Punctajele vor fi anuntate la finalul celor 24 de reprezentatii. Se estimeaza ca mai mult de 100 de milioane de telespectatori vor urmari spectacolul de sambata seara.

Ordinea intrarii in concurs:

1. Elvetia
2. Moldova
3. Israel
4. Letonia
5. Norvegia
6. Spania
7. Malta
8. Germania
9. Danemarca
10. Rusia
11. Macedonia
12. Romania
13. Bosnia si Hertegovina
14. Lituania
15. Anglia
16. Grecia
17. Finlanda
18. Ucraina
19. Franta
20. Croatia
21. Irlanda
22. Suedia
23. Turcia
24. Armenia

Ziarul, 20 mai 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x