Thursday, March 28, 2024

Andreea Marin & Stefan Banica

Must Read

Andreea Marin este o femeie geloasa si posesiva nu mai constituie o noutate pentru nimeni. Inca o dovada ca lucrurile stau asa il constituie faptul ca de teama sa nu-l scape din maini, Andreea il insoteste pe Stefan chiar si atunci cand acesta merge la piscina impreuna cu fiul lui.

Astfel, Andreea, Stefan si micutul Radu au fost vazuti recent la World Class Health Academy, o sala de fite din incinta Hotelului Bucuresti, unde unul dintre instructori este chiar actrita Adriana Nicolae, partenera lui Stefan in musicalul Chicago. Cu Adriana, Banica a avut o aventura anul trecut, cand Andreea Marin abia se mutase in apartamentul lui.

Ajunsi la sala, Andreea a intrat la cursurile de aerobic sustinute de Tonkins, unul dintre cei mai apreciati instructori de fitness, antrenorul unor personalitati internationale precum Cher, Gloria Estefan sau Janet Jackson.

Stefan, in schimb, a preferat sa mearga la jacuzzi si la piscina impreuna cu fiul lui. Stefan a inotat impreuna cu Radu, a stat o vreme si s-a relaxat in jacuzzi, iar micutul s-a zbenguit pe langa el, intrand in vorba cu persoanele prezente la piscina. In vremea asta, Andreea a transpirat o ora la cursurile de Step Express, in compania lui Tonkins si a celorlalte cursante.

- Advertisement -

Libertatea, 29 iun 2006

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x