Thursday, March 28, 2024

Sponsorul mic al lui Adrian Nastase

Must Read

DNA a anuntat, cu citeva zile in urma, ca il cerceteaza pe Adrian Nastase intr-un nou dosar, sub acuzatia ca a primit foloase necuvenite de 26 de miliarde de lei. Firmele Vertcon SA Bacau si Eurografica SRL Bucuresti l-ar fi sponsorizat pe fostul premier, in campania electorala din 2004, cu materiale de propaganda electorala. Proprietarii celor doua firme se feresc de orice discutie cu presa.

Actionarul majoritar al Vertcon, Cristina Popa, a plecat in concediu si nu poate fi gasita nici telefonic. Directorul societatii, Viorel Ungureanu, nu a putut fi contactat timp de doua zile nici la firma, nici pe telefonul mobil.

Aceeasi tacere si la Eurografica SRL Bucuresti. Principalii actionari, italienii Aristide Bonetti si Gianni Marco Guasti, nu sint in Romania. Iar actionarul minoritar si managerul firmei, Cristian Mihail Vasile, a raspuns, prin intermediari, insistentelor noastre ca nu are timp de vorba.

Sechelariu se spala pe miini

- Advertisement -

Sergiu Sechelariu, unul dintre asociatii initiali de la Vertcon, spune ca nu are nici o informatie despre acest dosar. “Eu am detinut 27% din Vertcon, dar am vindut actiunile, in 2001, Cristinei Popa. Am citit in ziare despre acest dosar, dar eu nu am nici o implicare, nu mai eram nici macar actionar in firma”, ne-a declarat Sergiu Sechelariu.

Vertcon a dat mai putin

“Fostul director al Vertcon, Mihai Tibu, mi-a spus ca a fost vorba despre 100 de milioane de lei, cheltuite pe pixuri personalizate, si de 300 de milioane de lei, contravaloarea unor afise. Nu stiu unde este diferenta pina la 26 de miliarde de lei”, a mai declarat Sergiu Sechelariu, care nu a fost audiat in acest dosar.

Cotidianul, 01 iul 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x