Friday, March 29, 2024

Bani publici pentru “mafia de la Baneasa”

Must Read

Guvernul, prin Ministerul Comunicatiilor, face reclama hotelului din Delta Dunarii al lui Alexandru Bittner, numit de presedintele Traian Basescu “seful Mafiei de Baneasa”.

Ieri, institutia condusa de ministrul Nagy Zsolt a trimis un comunicat prin care anunta ca a fost inaugurat primul punct de informare turistica din localitatea Jurilovca, din Delta, cu acces la internet.

Mai mult, pe site-ul finantat din bani publici www.ecomunitate.ro, celor interesati de o vacanta in Delta li se prezinta conditiile din hotelul de la Gura Portitei, patronat de Alexandru Bittner.

“In statiunea Gura Portitei, serviciile turistice au fost dezvoltate in special de aceeasi companie care a infiintat o crescatorie de peste in zona.

- Advertisement -

Aici exista 74 de camere duble cu un total de 148 de locuri, intr-un hotel de trei stele, si 128 locuri intr-un complex de casute”, suna ademenitor textul postat sub o poza din complexul lui Bittner, pe site-ul finantat de MCTI. Numele firmei care detine hotelul este Piscicola Tour, iar in spatele ei se afla Alexandru Bittner.

Concesiuni contestate

Modul prin care Bittner a primit contractul de concesiune pentru pescuitul din Delta, dar si pentru terenul pe care a fost construit complexul turistic a ridicat numeroase semne de intrebare. Mai ales date fiind relatiile apropiate dintre fostul premier Adrian Nastase si Bittner.

In plus, concesionarea activitatii de valorificare a pestelui era contrara reglementarilor europene in domeniu, pe care Nastase nu s-a grabit sa le implementeze si in Romania. Suspecte au fost si redeventele mici din contract.

Interesant este faptul ca Jurilovca a fost propulsata pe lista localitatilor, doar noua la numar, unde guvernul, prin Ministerul Comunicatiilor, a investit in conectarea la internet.

Evenimentul Zilei, 04 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x