Friday, March 29, 2024

Berceanu si-a facut public dosarul

Must Read

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu si-a prezentat miercuri dosarul de la CNSAS. Acesta s-a aratat surprins ca dosarul sau de urmarit a a fost inclus in categoria celor de siguranta nationala. Motivul principal pentru care a fost urmarit de securitate era acela ca intentiona sa paraseasca tara cu deltaplanul.

Berceanu a dat de inteles ca dosarul sau a fost trecut la categoria siguranta nationala in anul 2000, printr-o decizie care apartine fie actualei securitati, adica SRI, fie presedintelui Constantinescu:” in interiorul dosarului nu e nimic de siguranta nationala, singurul lucru de siguranta nationala e numele meu”.

In acea perioada Berceanu era ministru al Industriilor si Comertului si membru in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Democratul a concluzionat ca:"ori presedintele Emil Constantinescu a facut politie politica in anul 2000, ori actualele servicii secrete au facut politie politica".

Amuzat de notele, care apareau in dosarul sau, Berceanu a declarat ca Securitatea il acuza de atitudine si comentarii dusmanoase:"eu faceam tot felul de afirmatii, aveam gura mare ca si acum si spre deosebire de multi altii, care aveau aceleasi pareri, eu le spuneam peste tot si sigur ca asta a deranjat".

- Advertisement -

Dosarul ministrului Transporturilor cuprinde 300 de pagini si va publicat pe internet in urmatoarele zile.

HotNews.ro, D.G., 30 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x