Thursday, March 28, 2024

Concursuri aranjate

Must Read

Cu se organizeaza concursurile pentru posturile disponibile in Primarie?
Din cit inteleg eu Boc se intelege cu Tise si isi numesc un prieten.
Ce fel de relatii de trafic de influenta efectueaza Boc & Tise? S-a vazut deja de cazul de concurs aranjat pentru mademoiselle Kurt.
Va invit sa cititi cele ce urmeaza!

Inainte de plecarea in concediu, fostul secretar al municipiului, Mircea Jorj, a aflat de la redactia ZIUA de CLUJ despre iminenta sa inlocuire si sfarsitul perioadei sale de interimat de la Primarie.

Ieri, fiind prima zi dupa concediu, Jorj s-a prezentat la fostul loc de munca pentru a-si incheia conturile cu Primaria, urmand ca de astazi sa se prezinte la departamentul juridic al Prefecturii, de unde a fost detasat la Primarie pe perioada interimatului.

Dezamagit de jocurile politice ale PD-ului, mai precis de aranjamentul Tise – Boc, fostul secretar al municipiului se gandeste la retragerea din administratia locala. Azi ma voi prezenta la Prefectura si voi solicita in scris, conform Legii statutului functionarului public 188/1999, incetarea raporturilor de serviciu prin acordul ambelor parti.

- Advertisement -

Normal ar fi sa incep serviciul in sectorul juridic al Prefecturii. Voi avea o discutie cu subprefectul Calin Platon (prefectul Tise fiind in concediu) si sper sa ajungem la o intelegere si sa se renunte de comun acord la perioada de preaviz prevazuta de lege, a declarat Mircea Jorj, care se reorienteaza spre sectorul privat.
Consilierii locali il regreta

Plecarea lui Jorj de la Primarie nu i-a lasat indiferenti pe consilierii locali care au colaborat cu acesta. Ovidiu Turdean, consilier PNL, considera ca Mircea Jorj este un profesionist, un foarte bun jurist specializat pe administratie locala.

De asemenea, Turdean apreciaza ca fiind foarte buna colaborarea cu Jorj, dar este de parere ca era necesar sa se organizeze concursul pentru ocuparea postului de secretar al municipiului. Era necesar sa se organizeze concursul.

Din punctul meu de vedere, Mircea Jorj putea ramane ca interimar pana la definitivarea concursului, a declarat Turdean, adaugand ca si actualul secretar – tot interimar – Aurora Tarmure, este, de asemenea, un bun profesionist, cu care s-a colaborat la fel de bine pe vremea cand aceasta ocupa functia de director al departamentului juridic din Primarie.

Grupul consilierilor din UDMR ii multumeste fostului secretar pentru colaborare si il regreta. Imi pare rau ca pleaca din institutie pentru ca si-a facut treaba foarte bine. Ii urez mult succes oriunde se va duce, spune Attila Laszlo.

Consilierul UDMR a adaugat ca postul de secretar ar trebui ocupat prin concurs si ca persoana desemnata ca fiind cea mai potrivita pentru acest post se va afla in urma concursului, si daca acesta persoana va fi Aurora Tarmure atunci se poate vorbi de un castig pentru ca si aceasta este o persoana bine pregatita din punct de vedere profesional. Consilierii PD sunt evazivi in declaratii.

Consilierul PD, profesorul Florin Stamatian, a afirmat ca nu stia de plecarea acestuia, ca nu il regreta pe Jorj si ca nimeni nu este de neinlocuit. Secretarul Primariei trebuie sa fie un jurist bun. Nu pot regreta plecarea unui functionar. Nu am stiut de plecarea lui, spune Stamatian. Grupul PSD din Consiliul Local se dezice de actiunile PD-ului.

Remus Lapusan a subliniat la randu-i faptul ca il regreta si ca Jorj este un bun profesionist. O sa fie greu pana cand il va ajunge cineva ca valoare si pana va sti cineva ce stie el din punct de vedere profesional. Noi, grupul PSD, am colaborat si am comunicat foarte bine cu Mircea Jorj, a declarat Lapusan.

Despre actualul secretar interimar si concursul pentru ocuparea acestui post, liderul PSD si-a explicat foarte clar dezaprobarea: Daca d-nul Tise si d-nul Boc vor pe altcineva este treaba lor. Nu-mi dau seama cat de pregatita este Aurora Tarmure. Am vazut cum s-au organizat concursurile in Primarie. Concursul pentru postul de secretar va fi un concurs pe care il va castiga cine trebuie.

Florin Otrocol
www.domnuleprimar.ro

24 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x