Thursday, March 28, 2024

Conflictele din muzica sfisie tara

Must Read

Tot aud pe la televizor de diverse conflicte care au avut loc la Festivalul Callatis: Gabriel Cotabita s-a certat cu Cream, Anda Adam a luat cafteala de la o fosta dansatoare de-a ei, Catalin Maruta a avut niste neintelegeri cu Mihai de la Hi-Q.

Despre meciul dintre Cream si Cotabita chiar am vazut o minidezbatere la emisiunea “VDTV” de pe Antena 3 si mi-a atras atentia una dintre intrebarile care i s-au pus, pare-mi-se, lui Maruta, invitat sa-si dea cu parerea in calitate de prezentator al emisiunii ce are loc in fiecare seara, dupa festival: “Crezi ca o sa aiba urmari acest conflict?”.

Deci nu mai stiu ce-a zis Catalin, dar as vrea sa lamuresc eu aceasta problema: sigur ca da, conflictul dintre Cream si Cotabita va avea urmari foarte dure, in primul rind asupra situatiei politice a Romaniei. Mai ales politica externa va fi afectata.

Riscul ca tara sa devina tinta unor atacuri teroriste va urca la cote alarmante, ca sa nu mai vorbim despre integrarea in UE, care, din aceasta cauza, e posibil sa fie aminata pentru 2014.

- Advertisement -

Ca tot veni vorba despre Cream, am vazut, pe nu mai stiu ce post tv, un fragment de videoclip si am retinut un vers: “Nici nu ma saluti si deja vrei sa ma…”.

Aoleu, oameni buni, pai ce ne mai trebuie noua Depeche Mode, Placebo si Fatboy Slim, cind avem in tara noastra asemenea valori? Ce ne mai trebuie Eminescu, Arghezi si Bacovia, cind avem la indemina oameni vii, capabili sa scrie asemenea versuri?

Bine, recunosc, nu stiu cine le-a scris, desi am incercat sa aflu de pe Internet, dar asta nu ma impiedica sa iau atitudine: domnu’ Liiceanu, cautati-l urgent pe acest mare poet si publicati-i la Humanitas integrala operei, in editie bibliofila. Miscati-va repede daca nu vreti sa vi-l sufle Gallimardul!

Cotidianul, Simona Tache, 16 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x