Thursday, March 28, 2024

Daniela Gyorfi va avea o fiica de 13 ani

Must Read

Casatoria Danielei Gyorfi cu George Tal, germanul de origine romana, ii va aduce cantaretei o familie in adevaratul sens al cuvantului. De cateva zile, cantareata se acomodeaza cu cea care ii va deveni fiica vitrega imediat dupa nunta. Francisca, fata lui Tal dintr-o casatorie anterioara, are 13 ani si se afla in vacanta in Romania. Relatia dintre cele doua evolueaza favorabil. Atat George, cat si Daniela isi refac viata amoroasa dupa cate un divort, scrie Averea.

Se pare ca Tal pastreaza o relatie stransa cu fiica lui desi au trecut ani buni de la separare de mama ei. Faptul ca se va muta in Romania cu Daniela nu va afecta aceasta legatura.

“Dani”, mama buna la anul

Potrivit surselor, Francisca se afla in prezent in Romania unde isi petrece vacanta alaturi de tatal ei si de Daniela. Apropiati ai cuplului sustin ca micuta a acceptat-o pe cantareata din primul moment, mai ales ca nici aceasta nu a stat cu mainile in san.

- Advertisement -

Vedeta si-a scos viitoarea fiica vitrega la cumparaturi si i-a prezentat cateva dintre vedetele showbizului romanesc ocupandu-i timpul si facand-o sa se simta bine. Incantata de tratamentul pe care viitoarea sotie a tatalui sau i l-a oferit, Francisca a inceput sa o alinte pe cantareata cu diminutivul Dani. Situatia de fata este in mare parte un antrenament pentru viitorul statut de parinte.

Citeste articolul complet in Averea

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x