Thursday, March 28, 2024

Doua medalii de bronz pentru Romania

Must Read

In finalele pe distanta de 500m ale Mondialelor de caiac-canoe de la Szeged (Ungaria), romanii au reusit sa razbune evolutiile modeste de sambata, de la 1000m.

Gabriel Talpa, Florin Mironcic, Silviu Simioncencu si Loretan Popa au spart gheata pentru Romania la Campionatul Mondial, reusind sa urce pe treapta a treia a podiumului in proba de canoe 4, la aproape doua secunde de echipajul Belarusului si la mare lupta cu Polonia, clasata pe locul 2.

De asemenea, caiac-ul feminin de 4 (Alina Platon, Florica Vulpes, Mariana Ciobanu, Lidia Talpa) a terminat pe locul 3, la mare distanta de Ungaria si Germania.

Ultima finala cu prezenta romaneasca va fi cea de canoe 4 pe distanta de 200m, din cursul dupa-amiezii de duminica.

- Advertisement -

Aproape de bronz au fost si baietii de la kayak 4: Alexandru Ceausu, Marian Baban, Alin Anton, Stefan Vasile au ajuns la final pe locul 4, dupa o lupta stransa pe final pentru bronz cu Polonia. In rest, doua locuri 7 prin Florin Mironcic la canoe simplu si prin Iosif Chirila si Andrei Cuculici la canoe dublu.

SportInfo.ro, 20 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x