Thursday, April 25, 2024

Duminica este cea mai calda zi a anului

Must Read

Weekend fierbinte in Romania. Dupa o noapte tropicala, cu temperaturi care nu au coborat sub 20 de grade Celsius, inca o zi de canicula. Sambata, in unele zone din sudul tarii, mercurul termometrelor atinge valori de aproape 40 de grade. In plus, umezeala din aer face caldura si mai greu de suportat. Canicula a creat disconfort pentru multe persoane, in special pentru cardiaci.

Seviciul Ambulanta inregistreaza un numar foarte mare de apeluri. In Capitala, in ultimele 24 de ore, peste o mie de persoane au solicitat Salvarea.

O femeie de 60 de ani din Galati a murit, sambata, dupa ce a facut infarct din cauza caldurii. Femeia se afla intr-o statie de autobuz cand a lesinat, oamenii au chemat imediat o ambulanta care a transportat-o la spital, dar nu a mai putut fi salvata, transmite Radio Romania Actualitati.

30 de grade in aer si 25 de grade in apa marii – asa arata, sambata, la orele pranzului litoralul. Potrivit Radio Romania Actualitati, medicii constanteni au intervenit in ultimele 24 de ore la peste 200 de cazuri pentru a-i ajuta pe turistii care au avut stari de lesin, au facut insolatie sau au avut stari febrile.

- Advertisement -

Desi medicii recomanda celor veniti pe litoral sa evite expunerea la soare intre orele 11:00 si 16:00, plajele sunt pline.

Dupa cum transmite Realitatea TV, din cauza temperaturilor ridicate, pe caile ferate s-au aplicat restrictii de viteza pentru trenurile de calatori si cele de marfa. Limitarile sunt aplicate mai ales in zona de sud a tarii, acolo unde temperaturile in sina depasesc limita de 45 de grade celsius. Pana in prezent, insa, nu s-au inregistrat intreruperi ale circulatiei din cauza caldurii.

HotNews.ro, D. Mihai, 19 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x