Thursday, March 28, 2024

Finzoom.ro – comert electronic romanesc cu produse financiare

Must Read

A doua parte a lunii august 2006 a coincis cu lansarea in Romania a unui portal financiar pentru credite de consum; nu este singura initiativa de business de acest fel, insa este prima care aplica un model de afaceri dezvoltat in US si UK si testat cu succes in tari vecine precum Bulgaria si Turcia.

www.finzoom.ro este dezvoltat de o companie cu experienta internationala, care crede in cresterea sectorului bancar de retail si in extinderea serviciilor de internet in Romania. Toate serviciile oferite de FinZoom sunt complet gratuite pentru consumatori, se precizeaza pentru www.SMARTfinancial.ro si www.SMARTbank.ro.

Finzoom.ro este, inainte de un modul de e-commerce, un portal ce compara in detaliu toate produsele bancare de tip credit existente pe piata din Romania (credite de nevoi personale, credite pentru locuinta si credite/leasing-uri auto).

Mai mult decat atat, consumatorul poate compara produsele fara nicio obligatie, poate sa calculeze DAE (dobanda anuala efectiva) pentru propriul credit, poate sa afle exact cat va plati in fiecare luna a contractului si, concret, ce comisioane si clauze ascunde pretul final al creditului.

- Advertisement -

Cele de mai sus se pot evidentia ca principalele avantaje ale unui magazin online de credite si carduri. In special atunci cand vine vorba despre credite, romanii ajung de multe ori sa plateasca costuri mari din lipsa unei informari atente inainte de contractarea unui astfel de produs.

In ciuda educatiei bancare pe care isi propun sa o acorde SMARTfinancial.ro si SMARTbank.ro, lipseste uneori vigilenta la momentul contractarii creditului; graba si lipsa de timp pot costa mult ulterior, iar o solutie online poate sa ii permita consumatorului sa aleaga abia dupa ce s-a informat concret despre toate costurile si a analizat intr-un singur loc toate produsele din piata.

Finzoom.ro ofera posibilitatea de a cauta produse bancare intr-o baza de date online accesibila gratuit, instant, cu informatii de actualitate, verificate constant de oficialii companiei, prin relatie directa cu bancile.

Finzoom.ro ofera, evident, posibilitatea solicitarii online a unui credit, ca o etapa finala in procesul de informare; astfel, consumatorul nu este presat de timp, poate sa analizeze caracteristicile produselor bancare de acasa sau de la birou si sa aplice abia cand ia o decizie bine argumentata.

Consumatorul poate aplica gratuit si fara nici o obligatie catre banca sau bancile care ii ofera produsele financiare dorite.

SmartFinancial.ro, 28 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x