Thursday, March 28, 2024

Milionar in euro la numai 23 de ani

Must Read

O idee geniala poate aduce mai mult decat o viata intreaga de munca. O dovedeste povestea unui tanar roman, Bogdan Putinica, devenit la 23 de ani milionar in euro. Si-a deschis propria firma de IT, acum are 29 de ani si are viitorul asigurat.

Ideea infiintarii unei firme de aplicatii software i-a venit in timp ce se afla in Elvetia la o bursa si naviga pe Internet. A inceput cu un capital 2 milioane de lei si a reinvestit profitul timp de cinci ani.

Firma s-a extins cu rapiditate si are acum are o cifra de afaceri de 4 milioane de euro pe an. Cheia sucesului: multa munca si pasiune.

“Succesul in afaceri nu vine peste noapte. Tinerii trebuie sa munceasca foarte mult si sa-si puna la punct cunostintele inainte de a-si face un plan de afaceri”, spune Bogdan Putinica.

- Advertisement -

Tanarul director ii sfatuieste pe viitorii antreprenori sa testeze piata inainte de a incepe sa investeasca.

Doar 1% dintre t inerii romani care au incercat sa-si deschida propria afacere au si reusit, reiese dintr-un studiu privind situatia tinerilor din tara, realizat de asociatia neguvernamentala Pro Youth.

Realitatea TV, 06 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x