Friday, March 29, 2024

Secretele “divortului” lui Teo de Pro TV

Must Read

Dupa ani buni de contract cu Pro TV, Teo Trandafir si-a facut bagajele sa plece. Aceasta decizie a survenit in urma unor conflicte de idei aparute intre vedeta si mai marii sai ierarhici, scrie Averea.

Impreuna cu Teo parasesc televiziunea si prietena ei cea mai buna, Andreea Godeanu – producatoarea show-ului prezentat de vedeta – si echipa redactionala formata din trei oameni, scrie Libertatea.

Teo recunoaste cu diplomatie ca-si face bagajele
preluare Averea

Dupa ani buni de contract cu Pro TV, Teo Trandafir si-a facut bagajele sa plece. Aceasta decizie a survenit in urma unor conflicte de idei aparute intre vedeta si mai marii sai ierarhici. Se pare ca totul a pornit de la o sedinta de grila, cand cele doua parti s-au intalnit pentru discutarea formatului de emisiune si a bugetului.

- Advertisement -

Potrivit unor surse din interiorul postului, in acel moment, prezentatoarea a anuntat ca doreste o schimbare sub pretextul ca a obosit sa realizeze acest gen de show al carui succes depinde in totalitate de starea ei de spirit.

A vrut desfasurator

Teo a explicat ca nu poate fi in fiecare zi in al noualea cer, ca are si ea viata personala si, deci, probleme. Apropiati ai vedetei sustin ca aceasta a cerut un format mai usor, care sa poata fi realizat pe baza unui desfasurator si in care improvizatia sa nu detina rolul principal.

Convinsa ca nu va mai avea aceeasi popularitate si ca va pierde unul dintre recordurile de audienta, conducerea postului a refuzat categoric propunerea vedetei. Si de aici, discutiile au luat o turnura periculoasa, finalizandu-se cu o despartire.

Nu a vrut mai multi bani

Cert este ca tratativele nu au ajuns la bani, asa cum s-a speculat in presa in ultimele zile. Discutiile dintre Teo Trandafir si conducerea Pro TV nu apucat sa treaca de faza formatului, unde s-au poticnit iremediabil.
Integral in Averea

Adio, PRO TV!
preluare Libertatea

Teo Trandafir a divortat oficial de PRO TV. Vedeta a mandatat o firma de avocatura care a solicitat ieri o intalnire cu reprezentantii juridici ai Mediavision (compania de productie a grupului, care realiza emisiunea “Teo”) pentru discutarea conditiilor de reziliere a contractului.

Impreuna cu Teo parasesc televiziunea si prietena ei cea mai buna, Andreea Godeanu – producatoarea show-ului prezentat de vedeta – si echipa redactionala formata din trei oameni.

“Eu port in totalitate vina pentru aceasta ruptura”, ne-a declarat ieri Teo Trandafir, intrebata asupra motivelor care au dus la acest “divort”. “Mi-era din ce in ce mai greu sa mai tin pasul cu ritmul postului. Incepeam sa obosesc. Simteam nevoia unei schimbari, dar n-am stiut cum s-o spun.

N-am stiut sa-mi gestionez nici sentimentele, nici eforturile… Asa s-a ajuns aici”.

Teo prefera sa nu intre in detaliile “tehnice” ale despartirii de PRO TV, lasand aceste aspecte pe seama avocatilor. Cel mai delicat aspect il reprezinta o clauza financiara din contractul ei, conform careia in cazul in care vedeta decide unilateral incetarea colaborarii cu postul inainte de anul 2008 se obliga sa plateasca suma de 250.000 de dolari.

Reprezentantii PRO TV ne-au confirmat ieri ca au primit solicitarea avocatilor care o reprezinta pe Teo Trandafir, urmand sa stabileasca o prima intalnire. Emisiunea ”Teo” era programata sa intre in grila de toamna a postului incepand cu data de 11 septembrie.
Integral in Libertatea.

HotNews.ro, 31 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x