Thursday, March 28, 2024

Sorin Ovidiu Vantu a pierdut „ocazia” Petrom

Must Read

Guvernul a decis, in fine, modul in care vor fi privatizate actiunile Petrom ramase inca in proprietatea statului. Ele vor fi vandute direct angajatilor, eliminandu-se intermediarul – sindicatul, adica Liviu Luca, adica Vantu.

Lupta s-a dat practic intre interesele lui Vantu si cele ale lui Voiculescu, ultimul avand castig de cauza. Dar Vantu a declarat ca nu va renunta la ideea achizitionarii actiunilor, fiind gata sa le cumpere de la bursa, cu un pret mai mare decat ar fi putut-o face cu ajutorul sindicalistului Luca.

Un alt jucator de pe piata petrolului, Dinu Patriciu, a surprins pe toata lumea cand a recunoscut ca la alegerile din 2004 a sponsorizat atat PNL, cat si PSD. Seful Rompetrol a starnit astfel mania colegilor de partid, care au inceput sa ceara chiar excluderea sa din PNL. Premierul, cunoscut ca un prieten al lui Patriciu, nu a zis inca nimic, dar e posibila o distantare intre cei doi parteneri.

HotNews.ro, 05 aug 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x