Thursday, March 28, 2024

Aeroportul ii face si mai bogati pe Gigi Becali si pe Ion Tiriac

Must Read

Gigi Becali si Ion Tiriac ar putea cistiga zeci de milioane de euro, dupa ce statul va cumpara terenurile viitoarelor piste ale Aeroportului Otopeni. Pentru modernizarea Aeroportului “Henri Coanda” din Bucuresti, statul va rascumpara de la citeva sute de proprietari 600 de hectare situate intre cele doua piste ale aeroportului, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

Printre detinatorii de terenuri se numara patronul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, precum si omul de afaceri Ion Tiriac. Viceprimarul localitatii Tunari, Grigore Cotea, a declarat pentru saptaminalul “Capital” ca printre proprietari se mai gaseste si omul de afaceri libanez Fahti Taher, acesta avind aproximativ cinci hectare.

Becali se va face aviator

Ministerul Transporturilor a contactat deja cel putin primii doi proprietari. „Am avut niste discutii premergatoare cu domnul Tiriac, caruia i-am explicat ca si in Germania, daca se hotaraste construirea unui aeroport pe anumite terenuri, acolo chiar ca se va face acel aeroport.

- Advertisement -

Domnul Becali, care e ceva mai intelegator, cred ca a luat acele terenuri pentru preocuparile lui anterioare si o sa devina aviator“, spune Berceanu.

Cotidianul, Doru Cireasa, 23 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x