Thursday, March 28, 2024

Amantul a vizitat-o ieri pe Romanita la vila din Primaverii

Must Read

Dupa ce "Averea" a dezvaluit ca paparazzii de la revista "Ciao!" au surprins imagini socante cu celebra creatoare de moda Romanita Iovan, insarcinata in luna a opta, in timp ce se saruta cu un tanar jurnalist, reporterii nostri va prezinta azi, in exclusivitate, ce au facut ieri, pas cu pas, sotii Iovan, dar si ibovnicul Radu Popa, fost director al "Departamentului Stiri" de la postul OTV. Povestea este incredibila.

Tanarul amant a parasit ieri in jurul orei 10.45 blocul in care locuieste, iar primul drum l-a facut la vila din cartierul Primaverii, resedinta familiei Iovan! La ora 11.30, Radu Popa a oprit in fata casei Romanitei, a lasat un plic portarului, fara sa coboare din masina si a plecat catre noul loc unde munceste, in zona Baneasa!

In acest timp, cunoscuta creatoare de moda n-a iesit din casa, iar Adrian Iovan a pilotat o cursa TAROM, pe ruta Bucuresti-Frankfurt si inapoi. Avionul lui a decolat de pe Otopeni in jurul orei 9.00 si a revenit la Bucuresti dupa pranz. El a plecat de la aeroport la 15.15. Avea masina, un Mercedes, in parcare. Isi cumparase deja de la chioscurile din interiorul Aeroportului revista "Ciao!".

A urcat in masina si timp de aproape un sfert de ora a citit atent dezvaluirile despre aventura sotiei. De la Otopeni, Iovan s-a dus direct catre Sterianu de Sus, o localitate situata in apropiere de Buftea, acolo unde locuiesc parintii lui. Cat a durat drumul, sotul Romanitei nu s-a desprins de telefon si a condus pe portiunea pana la Corbeanca cu 150 de kilometri/ora!

- Advertisement -

La Sterianu, la casa parinteasca, Adrian Iovan a scos din masina o lada cu alimente si fructe pentru parinti. A vorbit in curtea casei cu tatal sau, dupa care a urcat in Mercedes si a plecat catre casa.

Adrian Iovan: "Nu ma intereseaza!"

Pe drum, Iovan n-a facut nicio oprire. In jurul orei 17.00, inainte sa ajunga in fata casei, a dat un telefon portarului care l-a a steptat cu usile garajului deschise. Reporterii "Averea" au incercat sa obtina o declaratie de la Iovan, prin gard.

Imbracat in uniforma de pilot, sotul Romanitiei ne-a declarat cu un suras amar: "Abia m-am intors din cursa si nu am vazut nicio fotografie! (n.r.- avea insa revista "Ciao!" si ziarul "Averea" pe bancheta din spate a masinii iar paparazzii "Averea" au reusit sa-l surprinda cu revista "Ciao!" in timp ce o rasfoia in masina).

Oricum, chiar daca mi-ati arata poze cu sotia mea nu ma intereseaza pentru ca eu stiu ce scrie "Averea" despre mine si despre Romanita!"

Radu Popa s-a intors la vila Romanitei!

In timp ce reporterii "Averea" il abordasera pe Adrian Iovan, aflat in curtea vilei, amantul Radu Popa a trecut cu masina pe langa casa, a oprit pret de cinci-zece secunde, a aruncat o privire si a disparut!
Altfel, nici Romanita si nici Radu Popa n-au raspuns ieri la telefoane!
Integral in Averea

Averea, 19 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x