Thursday, March 28, 2024

Cruise si Holmes se casatoresc

Must Read

Celebrul cuplu de la Hollywood Katie Holmes si Tom Cruise, au anuntat ca planuiesc sa se casatoreasca in urmatoarele sase saptamani. Holmes, care a dat nastere unui copil, Suri, pe data de 18 aprilie a acestui an, si Cruise doresc ca fericitul eveniment sa aiba loc cat mai curand.

Potrivit imdb.com, purtatorul de cuvant al cuplului, Arnold Robinson, a declarat: “Momentan au loc pregatirile pentru nunta. Cei doi sunt foarte emotionati. Intotdeauna Tom si Katie au declarat ca doresc sa se casatoreasca toamna, iar acum se confirma spusele lor. Sunt foarte nerabdatori!”

Andrea Bernholtz a declarat: “Tot ce stiu este ca nunta va avea loc foarte curand. Cei doi doresc sa surprinda pe toata lumea.” O alta sursa a adaugat: “Nunta va avea loc in urmatoarele trei-sase saptamani.

HotNews.ro, S.B., 15 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x