Friday, March 29, 2024

Eriksson, iubitul nepoatei parintelui Galeriu

Must Read

Suedezul Sven Goran Eriksson, fostul antrenor al nationalei de fotbal a Angliei, are o relatie cu o cantareata de cabaret din Romania, Ruxandra Galeriu, cu care a avut mai multe intalniri in secret in perioada in care era logodit cu avocata italianca Nancy Dell’Olio, a anuntat ieri saptamanalul „News of the World”.

Conform surselor EVZ, noua iubire a lui Eriksson ar fi chiar nepoata parintelui Galeriu, o figura reprezentativa a Bisericii Ortodoxe din Romania.

Nu mai departe de saptamana trecuta, tehnicianul suedez, care si-a anulat nunta cu Dell’Olio, programata in septembrie, la Roma, a venit la Bucuresti pentru a se revedea cu Ruxandra.

Vizita „de lucru” in Romania

- Advertisement -

Paparazzi de la „News of the World” i-au surprins pe Eriksson si Ruxandra in mai multe ipostaze interesante. „Acum putem dezvalui identitatea misterioasei frumoase fotografiate cu Sven Goran Eriksson dupa esecul Angliei de la Cupa Mondiala.

Este o frumoasa cantareata romanca de cabaret, Ruxandra Galeriu”, noteaza publicatia engleza. Mai mult, conform informatiilor EVZ, Ruxandra Galeriu ar fi nepoata parintelui Galeriu, fapt confirmat si de cateva persoane din lumea spectacolului.

„Asa stiam cu totii, ca cele doua surori gemene Galeriu sunt nepoatele parintelui Galeriu. Le-am avut invitate in emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, acum sase-sapte ani, si imi amintesc ca n-au negat aceasta legatura de rudenie”, ne-a declarat Marina Almasan, fosta realizatoare la TVR.

Un reporter al saptamanalului din Insula a discutat miercuri, la Bucuresti, cu Ruxandra, care a marturisit ca il cunoaste bine pe Eriksson. „Cateva ore mai tarziu, in oras a venit si tehnicianul in varsta de 58 de ani, pentru o noua intalnire cu bruneta de 33 de ani”, mentioneaza saptamanalul citat.

Antrenorul suedez a sosit la Bucuresti cu un avion de la Paris , fiind intampinat la aeroport de Danny Cioaca, impresarul si, totodata, cumnatul Ruxandrei, cea care are o sora geamana, Beatrice. Cele doua formeaza o trupa, „Young Generation And The Twins”.

Cu doar cateva ore inainte de sosirea tehnicianului, Cioaca a declarat ca nu stie nimic de venirea lui Eriksson. „Daca vine, o va face probabil pentru un meci de fotbal, dar noi nu il vom intalni”, a spus Cioaca. Ulterior, suparat ca planul secret al intalnirii cu Eriksson a esuat, agentul cantaretei l-a amenintat telefonic pe reporterul publicatiei engleze.

S-au cunoscut la „Burj al Arab”

Sven Goran Eriksson a intalnit-o pe Ruxandra Galeriu in luna ianuarie, in Dubai , acolo unde trupa tinerei, „Young Generation And The Twins”, avea contract pentru o luna cu celebrul hotel „Burj al Arab”. Un apropiat al suedezului a confirmat idila: „Imediat ce au baut un pahar impreuna, au realizat ca se potrivesc si ca au un viitor comun”.

In aprilie, Eriksson s-a deplasat in China, motivandu-si plecarea din Anglia printr-o vizita privata pentru promovarea unei investitii imobiliare. Trupa Ruxandrei avea in perioada respectiva un angajament la hotelul Hilton din Shanghai.
Integral in EVZ

Evenimentul Zilei, 04 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x