Friday, March 29, 2024

Marian Iancu si Mihai Stoica, cearta ca la usa cortului

Must Read

Marian Iancu despre Mihai Stoica: ”Transsexual’!

Clubul Poli Timisora a remis luni un comunicat de presa din partea domnului Marian Iancu, presedinte clubului. Textul este extrem de dur. Scandalul a pornit duminica seara, dupa ce la emisiunea Recursul Etapei Mihai Stoica i-a luat apararea lui Dorinel Munteanu, dupa ce acesta afirmase ca CFR a fost nedreptatita de arbitri in partida cu Poli Timisoara. Replica lui Iancu a venit luni prin acest comunicat.

Iata msi jos textul publicat pe siteul oficial lui Poli Timisoara:

Intotdeauna, trebuie sa fim foarte atenti ce face cu gura Meme Stoica: musca, linge si cateodata mai si vorbeste.

- Advertisement -

Vorbim de o menajera perversa care se introduce in patul stapanului de bunavoie si de cate ori are posibilitatea, in dorinta de a-I satisface placerile si de a fi mentinut in postura de amanta oficiala, statut la care nu va ajunge insa niciodata deoarece s-a prostituat prea mult pe centura fotbalului.

Meme Stoica va ramane pe veci sa stearga praful si sa faca curat, sa igienizeze toaletele, acolo unde este acceptat. Acest transsexual nu mai poate pacali pe nimeni, cu atat mai putin pe George Becali, un om pe care viata l-a invatat sa-si fixeze subordonatii, oameni pe care-i domina autoritar.

Acest comunicat nu doreste sa aduca jigniri patronului Stelei, suporterilor acestei echipe, jucatorilor si antrenorilor, care merita toata consideratia pentru ce au facut in slujba fotbalului romanesc. Este doar o luare de pozitie fata de acest personaj care, dupa parerea noastra, nu face bine nimanui si cu atat mai putin campioanei Romaniei.

Mihai Stoica: ”Daca a fost amanta cuiva la puscarie e treaba lui”

Mihai Stoica a fost invitat luni seara la OTV, numai ca a fost extrem de deranjat cand a fost pus sa comenteze afirmatiile lui Marian Iancu. S-a ridicat si a plecat de la emisiune!!!

Mihai Stoica a spus in direct la OTV: "Nu dialoghez cu un individ care iese la puscarie, intra la puscarie si asa mai departe. Sunt copil de intelectuali, este sub demnitatea mea sa discut asa ceva."

"Atat, nu mai discut", a avertizat MM.

Presat de moderatorul emisiunii sa comenteze in continuare si sa dialogheze cu Marian Iancu, Mihai Stoica a mai spus: "Daca domnul Iancu a fost amanta cuiva la puscarie si nu i-a placut, e treaba lui. Multumesc pentru invitatie."

Mihai Stoica s-a ridicat apoi si a plecat.

Intrat telefonic in direct imediat dupa plecarea lui MM, Marian Iancu a declarat: "Prin acele cuvinte am gasit metoda cea mai buna de exprimare despre Mihai Stoica. Asa il pot descrie cel mai bine."

Atat a afirmat Iancu, avertizand ca marti va veni seara la OTV si va spune mai multe.

Onlinesport.ro, 19 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x