Thursday, March 28, 2024

Remaniere in fotbal

Must Read

Presedintele federatiei romane de fotbal, Mircea Sandu a depus o plingere la comisia de disciplina a forului pe care il conduce (!) impotriva patronului si managerului de la Steaua.

"As fi putut sa il cumpar pe Sandu cu 500 de mii de euro", a declarat Becali dupa infringerea cu Dinamo.

Managerul Mihai Stoica l-a acuzat pe Sandu ca s-a opus aducerii de arbitri straini pentru derbyurile de saptamina trecuta, incurajind astfel "complotul" impotriva gruparii din Ghencea.

Demersul presedintelui FRF de a se adresa comisiei de disciplina din propria institutie pare sa fie unul decorativ. In alte cazuri, mai clare, Sandu a procedat cu manusi. Mai interesanta este insa una dintre declaratiile facute astazi de seful FRF: "M-am intilnit cu citiva presedinti de cluburi din campionat si nimeni nu mai pare dispus sa accepte un asemenea limbaj".

- Advertisement -

Luni, in Bucuresti, a avut loc o intilnire de taina intre patronii cluburilor Dinamo, Rapid si Poli Timisoara. Se contureaza un nou "guvern" al fotbalului romanesc, izolind Steaua care isi consuma intre altele amaraciunea infringerii cu Lyon din Liga campionilor.

"Am pus la punct un regulament al conducatorilor" a spus patronul Rapidului, Geoge Copos despre intilnire, explicatie mai "subtire" decit exemplul unei discutii similare care s-a petrecut acum citiva ani cind patronii din fotbal s-au intilnit pentru a pune capat spiralei ametitoate a transferurilor.

Mai sigur, noua coalitie a stabilit conditiile unui pact de neagresiune – absenta Stelei din intelegere este usor de inteles, dupa ce anul trecut formatia ros-albastra a fost acuzata ca a cucerit titlul jucind in special prin birouri.

Un alt indiciu important il reprezinta studiul de fezabilitate pe care Dinamo l-a comandat pentru refacerea stadionului. Conditie esentiala pentru o participare in viitoarea editie Champions League.

In acest moment singurul stadion care intruneste conditiile UEFA este cel al Stelei.

Tot marti, arbitrul Miklos Nagy a depus la federatie si la comisia de arbitri plingeri impotriva lui George Becali, pentru limbajul si acuzatiile folosite acumo saptamina.

HotNews.ro, A.S., 27 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x