<<-- Vezi aici magazinele online recomandate de noi de unde puteti sa sa cumparati cu incredere -->>
flanco tinar depurtat mycloset emag emag fashionup

Rezultatele financiare slabe ale companiei Yahoo afecteaza bursele din Statele Unite

Bursele din Statele Unite au inregistrat marti un declin dupa ce compania Yahoo si-a exprimat temerile ca rezultatele financiare din cel de-al treilea trimestru al anului fiscal vor fi la jumatate fata de ultimele prognoze.

Numai cotatiile Nasdaq, spre exemplu, au scazut cu mai bine de un procent.

Directorul financiar al companiei Yahoo, Sue Decker, a declarat pentru Reuters ca aceste rezultate vin pe fondul scaderii publicitatii pentru sectorul auto si cel financiar.

Actiunile Yahoo au scazut la bursa Nasdaq cu noua procente pana la valoarea de 26,38 dolari. Si cotatiile rivalului Google au cunoscut aceeasi soarta dupa ce un tribunal belgian a interzis motorului de cautare sa reproduca materiale din presa belgiana prin serviciul sau regional de stiri. Astfel, actiunile Google s-au depreciat cu 3,1% pana la 401,93% dolari.

Cotatia companiei media de business Dow Jones s-a diminuat cu 54,11 puncte, sau 0,47%, pana la 11.500,89 puncte. Indicele Standard & Poor’s 500 a ajuns la 1.315,09 puncte scazand cu 6,09 puncte, sau 0,46%. Indicele compozit Nasdaq s-a redus cu 1% la 2.213,31.

HotNews.ro, D.C., 19 sep 2006
Certificat WebziareziareStiri Revista Presei