Thursday, March 28, 2024

Romanita s-a iubit cu Radu ca sa-si salveze sotul de puscarie

Must Read

Povestea de iubire interzisa dintre cunoscuta creatoare de moda Romanita Iovan si tanarul Radu Popa (fost director al "Departamentului Stiri" de la OTV) este socanta.

"Averea" dezvaluie azi, in exclusivitate, ce se ascunde in spatele ei! Dintre ipotezele uluitoare emise in acest caz, una dintre ele prinde contur: Romanita s-a iubit cu Radu ca sa-si salveze sotul de la inchisoare! Tabloul casniciei fericite dintre Romanita si Adrian
Iubirea interzisa dintre Radu Popa si Romanita Iovan ar putea ascunde interesul ei pentru a-si scoate sotul basma curata in Dosarul "Crima din Primaverii"

Iovan s-a spulberat ca un balon de sapun cu doar doua saptamani inainte ca fiul lor, micutul Albert, sa se nasca. Paparazzii revistei "Ciao!" au surprins-o pe Romanita sarutandu-se cu tanarul amant, cu care s-a intalnit si la el acasa.

I-a legat "Crima din Primaverii"

- Advertisement -

Din informatiile obtinute de noi, cei doi s-au cunoscut dupa crima din Primaverii, cand cazul era dezbatut seara de seara la emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV. Radu Popa a realizat atunci interviuri cu o camera ascunsa cu martori ai tragediei care a avut loc in vila familiei Iovan! Interesant este ca Popa a fost cel mai vehement acuzator al lui Adrian Iovan.

Din cauza investigatiilor jurnalistice realizate de Radu Popa, sotul Romanitei s-a temut ca va fi arestat! Ulterior, Popa s-a apropiat de Romanita, fiind acceptat in anturajul de prieteni ai acesteia, inclusiv de sotul creatoarei de moda.

Avocata Mariana Stefan, care a fost angajata in acest dosar de catre sora victimei lui Iovan, Mihaela Balanel, ne-a povestit ca a ramas surprinsa cand la inceputul acestui an, intr-un ziar central, a aparut o poza in care se aflau la o masa, pe o terasa in zona Parcului Herastrau, Romanita, sotul ei si Radu Popa! "Nu mai intelegeam nimic! Dupa ce i-a acuzat, era la masa cu ei!", a afirmat av. Mariana Stefan.

Una dintre ipotezele emise dupa ce "Ciao!" a publicat fotografiile-bomba ar fi ca Romanita a incercat sa-l mai tempereze pe Radu, folosindu-se de farmecele ei feminine. A intrat in jocul lui si s-a indragostit insa, dupa ce, in prima faza, nu urmarea decat sa-si salveze sotul, sa-i inchida gura acuzatorului de la OTV.

Confesiunile amantului

Pe de alta parte, in aceeasi perioada, in care postul lui Dan Diaconescu il invinuia pe Adrian Iovan de crima cu premeditare, Radu Popa se destainuia colegilor din televiziune ca are o iubita "blonda, superba", sugerand ca ar fi vorba despre Romanita Iovan.

El a povestit unor colegi, mai apropiati, ca ar fi facut dragoste cu aceasta in garajul vilei din Primaverii, acolo unde Adrian Iovan l-a impuscat pe tanarul Bogdan Iancu. "Mi-a zis ca s-au iubit in garajul acela blestemat, dar Radu se putea lauda", ne-a declarat una dintre ziaristele de la OTV.

Realizatorul de televiziune Dan Diaconescu este uimit de fotografiile-bomba publicate de "Ciao!": "Radu (n.r. – amantul Romanitei) m-a ajutat mult la emisiunile despre acel caz! Constat ca avem de-a face cu un scenariu de film hollywoodian, cand acuzatorul se indragosteste de acuzata!"
Integral in Averea

Averea, 20 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x