Thursday, March 28, 2024

Sorin Corpodean arbitreaza Dinamo-Steaua

Must Read

Comisia Centrala de Arbitri a anuntat ca derby-ul Dinamo-Steaua, programat miercuri, ora 20,30, va fi condus la centru de Sorin Corpodean.

Presedintele CCA, Gheorghe Constantin a declarat marti ca Marian Salomir este retinut de la delegari dupa prestatia de la jocul Steaua-Rapid 1-1, la capatul caruia a fost contestat de ambele echipe.

Cea mai violenta critica a venit din partea patronului de la Rapid, George Copos care a cerut demisia intregii Comisii de arbitri, printr-o scrisoare publica adresata presedintelui FRF Mircea Sandu.

"Nu ma intereseaza dorintele domnului Copos. Nu am venit aici pentru a demisiona"
Gheorghe Constantin, presedinte CCA

- Advertisement -

"A dat boala in toti presedintii de cluburi! Cind MM Stoica a anuntat ca Steaua cistiga 7 milioane de euro din simpla prezenta in Liga campionilor, au innebunit toti si vor sa nu piarda sansa "cascavalului". De la anul o sa avem 5 echipe in cupele europene, a inceput batalia…"
Dumitru Dragomir, presedinte LPF

Joi dimineata, comisia de specialitate va analiza caseta partidei Steaua-Rapid si va stabili sanctiunea finala pentru Marian Salomir.

HotNews.ro, Sorin Niculescu, 19 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x