Friday, March 29, 2024

Tiriac isi negociaza locul din Mercedes

Must Read

Grupul germano-american intentioneaza sa se implice direct pe piata auto din Romania si discuta cu Tiriac Auto despre o noua organizare.

Gigantul DaimlerChrysler se afla in negocieri cu Tiriac Auto privind preluarea distributiei in Romania a marcilor Mercedes, Smart, Chrysler, Dodge si Jeep, sustine Mediafax.

„Negocierile sint in plina desfasurare. Inca nu s-a semnat nimic, pentru ca negocierile nu au ajuns inca nici la jumatate. In orice caz, ei nu au cum sa preia distributia fara un acord cu Tiriac Auto“, a declarat Dragos Draghici, directorul de investitii al holdingului roman.

Contactati telefonic, atit reprezentantii Tiriac Auto, cit si ofiterul de presa din cadrul DaimlerChrysler AG au refuzat sa comenteze asupra subiectului.

- Advertisement -

Oficialii Tiriac Auto au precizat ca vor da publicitatii luni un comunicat de presa privind discutiile cu grupul germano-american.

Potrivit lui Draghici, dupa momentul 1 ianuarie 2007, data preconizata pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, grupul international doreste sa fie prezent direct pe piata auto de la noi. Reprezentantul TiriacAuto a declarat pentru MEDIAFAX ca negocierile se pot incheia cu orice rezultat, inclusiv cu preluarea Autorom de catre DaimlerChrysler Automotive Romania.

DaimlerChrysler AG a infiintat, in luna august, firma DaimlerChrysler Automotive Romania, cu domeniul principal de activitate comertul cu autovehicule.

Tiriac la jumatate

In prezent, cele cinci marci sint comercializate pe piata romaneasca de Autorom, care face parte din Tiriac Auto.

In afara de Autorom, holdingul controleaza inca cinci importatori auto: Hyundai Auto Romania, Romcar, Mazrom Motors, M Car Trading si Premium Auto, care vind modelele marcilor Hyundai, Ford, Mazda, Mitsubishi si Jaguar.

Cotidianul, Florin Cepraga, 02 sep 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x