Thursday, March 28, 2024

Madonna a adoptat un baietel african

Must Read

Madona a adoptat un baietel, pe nume David, in varsta de 13 luni, dintr-un orfelinat din Malawi.

Tatal lui David a marturisit ca mama baietelului a murit dupa nastere si ca el a fost nevoit sa il lase in grija orfelinatului. Acesta a declarat ca Madonna l-a ales pe fiul sau pentru ca stie ca va avea parte de o viata foarte buna alaturi de aceasta.

Desigur, tatal baietelului, Yohane Banda (32 de ani), a adaugat ca il doare sufletul cand se gandeste ca David va pleca din Africa, dar ca se consoleaza cu gandul ca nu i-ar fi putut oferi niciodata ceea ce poate Madonna.

Yohane Banda a declarat: “Eu sunt tatal baietelului care a fost adoptat de Madonna. Sunt foarte fericit. Dupa cum stiti acesta este un sat foarte sarac. Stiu ca el va fi foarte fericit. I-am spus lui David ca va reveni in mod regulat pentru a-si cunoste originile.”

- Advertisement -

Proprietarii orfelinatului au spus ca starul, in varsta de 48 de ani, s-a atasat de David dupa ce l-a intalnit de doua ori saptamana trecuta in Africa.

“David i-a atras atentia in mkod deosebit Madonnei. Era atat de incantata, iar in momentul in care l-a tinut in brate era cu adevarat fericita. “, a declarat Thomson Chipeta Jnr.

Purtatorul de cuvant al Madonnei nu a fost disponibil pentru declaratii, dar in in ultimele zile a spus ca nu exclude posibilitatea unei adoptii..

HotNews.ro, S.B., 11 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x