Thursday, March 28, 2024

Oana Zavoranu are noua operatii estetice

Must Read

Daca s-ar oferi un premiu pentru cea mai retusata vedeta din Romania, cu ajutorul bisturiului, acesta ar fi adjudecat fara drept de apel de Oana Zavoranu. Logodnica lui Pepe este veterana in vizitele la clinicile de chirurgie estetica si l-ar putea egala in curand pe Michael Jackson cu operatiile de gen pe care ea le-a suportat fara sa cracneasca.

Cu exceptia unei singure operatii de marire a sanilor pe care fosta actrita de telenovele o recunoaste, restul sunt trecute la capitolul amnezii de vedeta, care se jura ca datoreaza infatisarea comerciala naturii foarte generoase.

Din surse apropiate Oanei am aflat ca de-a lungul vremii a apelat la chirurgia estetica de cel putin noua ori si ca vedeta este in continuare nemultumita de felul in care arata.

Ochii au machiaj semipermanent

- Advertisement -

Ochii au fost conturati cu machiaj semipermanent, care reprezinta o tatuare a pleoapelor pentru a da expresivitate privirii. Tatuajul se face cu ajutorul unui ac special, de unica folosinta, cu care se inteapa zona din jurul ochilor si se coloreaza cu pigmenti din plante. O interventie dureaza cateva ore si costa aproximativ 200 de euro. Culoarea se pierde in timp, dupa doi ani fiind necesara refacerea tatuajului.

Piele stralucitoare

Fata i-a devenit mai stralucitoare si mai curata in urma unui peeling chimic, procedeu foarte dureros, care presupune ca pielea fetei sa fie tratata cu o substanta coroziva. In prima saptamana de dupa operatie pielea se usuca si se exfoliaza, lasand in loc un ten neted si fraged ca al unui copil. Procedeul costa aproximativ 100 euro.

Glezne mai groase

Cu numai 200 de euro gleznele prea subtiri au fost ingrosate cu implanturi de grasime proprie. Oana a obtinut astfel picioarele perfecte pe care si le-a dorit dintotdeauna.

Buze proeminente

Conturul perfect al gurii si buzele proeminente au fost obtinute in urma unei interventii chirurgicale ce a costat aproximativ 200 de euro, nefiind rezultatul transformarilor de la pubertate, asa cum ar putea crede cei care o stiu din copilarie. Oana s-a aratat indignata si ofensata de cei care au indraznit sa spuna ca buzele ei sunt retusate, aruncand potop de invective asupra lor.

Sanii Oanei, modificati de trei ori!

Sanii Oanei Zavoranu au trecut pe la bisturiu de trei ori pana la inchiderea editiei si au crescut direct proportional cu notorietatea purtatoarei. Prima interventie s-a facut in urma cu un an, pe atunci Oana fiind debutanta in telenovele si purtatoare de implanturi de 180 cm3;

A doua s-a petrecut in toamna trecuta, pe cand vedeta trecea la a doua telenovela si la masura 250 la silicon, iar ultima operatie a avut loc in aceasta vara, cand Querida a batut recordul audientelor cu scandalurile de presa, dar si cu masura 350 la proteze.

Costul unei operatii de marire a sanilor este de aproximativ 2.500 de euro, ceea ce inseamna ca logodnica lui Pepe a tocat aproximativ 7.500 de euro cu ajustarea decolteului.

Grasimea de pe abdomen, eliminata

Pentru 100 de euro, grasimea de pe abdomen i-a fost extrasa, prelucrata si depusa in buze si pe glezne, acolo unde Oana a considerat ca i-ar mai trebui volum. Astfel vedeta a impuscat mai multi iepuri: are un abdomen plat, iar grasimea de prisos a fost refolosita.

Totodata, a obtinut o marire a volumului buzelor si gleznelor fara substante straine organismului, riscul respingerii fiind astfel exclus.

Liposuctie la solduri

Soldurile au devenit mai zvelte dupa ce depunerile de grasime au fost inlaturate prin liposuctie, care costa 400 de euro. Dupa interventie, la iesirea din clinica, Oana a fost surprinsa de paparazzi de la “Ciao!”, care au fotografiat-o cu pansamente pe solduri.

Suparata ca ziaristii au dat-o in vileag, Oana a gasit o explicatie ilara pe care a expus-o cu mult patos la o emisiune tv: a avut furuncul si s-a dus la doctor sa-l trateze. Numai ca pansamentele erau pe ambele solduri, iar clinica era specializata in chirurgie estetica si nu in dermatologie.
Integral in Libertatea

Libertatea, 16 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Roshul
9 years ago

trasport de cocainah peste vame si aeropoarte in loc de silicoane , unele si prin buze .
cocainah … ca si nicoleta luciu pastile extasy
giugleacarmen@yahoo.com oratania de pe websait giuglea carmen e barbat . altii din barbati incearca sa devina madona . nu sunt de acord cu asemenea cabinete particulare , anul 2008 i-si trimitea copia a lui zis interlopul raj la mare in mamaia constanta cu un tip ciongo , copia a lui raj avand la el un ditamai bulgare de cocaina piatra zicandu-i in plina strada lui florescu george – ia pune mana , am luat d’aia piatra . copiaza anumite persoane facandu-i cu ajutorul chirurgiei asemanatori aproape identici . il vor pe raj cu cativa angajati de la bagdasar arsenii unii din a.t.i ei locuiesc in comuna pantelimon si laudarosi rude cu neamul cuza .
chivu L. pe chirurgie plastica si reparatorie in bagdasar arsenii , cocainah , pastile extasy .

- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x