Thursday, March 28, 2024

Philips renunta la productia de telefoane mobile

Must Read

Compania olandeza Philips a anuntat ca va renunta complet la productia de telefoane mobile urmand ca aceasta activitate sa fie transferata corporatiei China Electronics(CEC), care astfel va obtine dreptul de a produce telefoane sub marca Philips pe o perioada de cinci ani.

Philips a anuntat ca veniturile din productia de telefoane mobile se ridica la suma de 400 de milioane de euro, in acest sector compania avand 240 de angajati, in special in regiunea Asia Pacific si estul Europei.

Philips a disparut aproape complet de pe piata europeana a telefoanelor mobile dar in acest moment detine o cota de aproximativ 3% din piata chineza.

Vanzarile totale ale companiei Philips au depasit anul trecut nivelul de 30 de miliarde de euro, principalele produse comercializate fiind electrocasnicele si cele de ingrijire corporala.

- Advertisement -

Tranzactia a carei valoare nu a fost dezvaluita, urmeaza sa se finalizeze spre sfarsitul anului 2006.

China Electronics Corporation este o companie detinuta de statul chinez si e specializata in domeniul productiei de cipuri, software si echipamente de telecomunicatii. Vanzatile companiei in 2005 au depasit 6.7 miliarde de doalri.

HotNews.ro, V.T., 12 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x