Thursday, March 28, 2024

Razboi pentru numele Becali

Must Read

Finantatorul Stelei a depus o cerere la OSIM pentru inregistrarea marcii “Becali”. Solicitarea a fost respinsa, urmind ca hotarirea finala sa fie luata in instanta.

12 ianuarie 2004 – George Becali depune la OSIM cererea de inregistrare a marcii “Becali”

12 iunie 2004 – cererea a fost admisa.

28 septembrie 2004 – marca “Becali” a fost respinsa pentru ca in intervalul celor trei luni a fost formulata o opozitie din partea firmelor Becali Sport SRL si Becali&Popescu Sport Management Consulting SRL (infiintate de varul lui Gigi, impresarul sportiv Ioan Becali) care detineau marcile “Becali Sport”, respectiv “Becali & Popescu”

- Advertisement -

8 iulie 2005 – George Becali depune contestatie, pentru a-si recapata marca.

7 septembrie 2006 – OSIM respinge contestatia, dupa principiul “inregistrarea unei nume propriu simplu ar aduce atingere altor persoane care poarta acelasi nume si nu doresc sa fie asociate cu produsele respective”.

5 octombrie 2006 – George Becali adreseaza un apel la Tribunalul Municipiului Bucuresti. Hotarirea finala, acordare sau respingere a marcii “Becali” va fi luata in instanta si va fi pusa in executie de OSIM.

HotNews.ro, 10 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x