Thursday, March 28, 2024

Roman Abramovici, divort de 9 miliarde dolari

Must Read

Miliardarul rus Roman Abramovici, aflat pe locul 11 in topul celor mai bogati oameni din lume, risca sa-si piarda jumatate din impresionanta avere dupa ce sotia lui, Irina, a decis sa divorteze, sustine tabloidul britanic „News of the World”.

Potrivit publicatiei citate, casnicia patronului echipei Chelsea era de mult timp in dificultate, insa picatura care a umplut paharul a fost aventura lui Abramovici cu top-modelul Daria Jukova, in varsta de 23 de ani, fosta logodnica a jucatorului de tenis Marat Safin.

Roman Abramovici (40 de ani) are, potrivit revistei „Forbes”, o avere de 11 miliarde de lire sterline (18,2 miliarde de dolari), iar sotia lui, care a angajat cea mai buna casa de avocatura specializata in divorturi din Marea Britanie, spera ca va pune mana pe jumatate.

Procesul care se anunta va fi „mama tuturor bataliilor de partaj”, scrie „News of the World”, citand o sursa din mediul avocatesc. „E ceva atat de urias incat e greu de imaginat. Sunt oceane de bani lichizi de impartit, companii, iahturi, case”, a adaugat sursa citata.

- Advertisement -

Sotia se imbraca de la Prada

In ultimele luni, sotii Abramovici, care au impreuna cinci copii, au fost rareori vazuti impreuna. Miliardarul rus si-a petrecut o buna parte din timp in avion, plecat in diverse tari pentru a se intalni cu frumoasa Daria. „Duc vieti aproape separate”, scrie tabloidul britanic.

„Ea sufera de mult din pricina faptului ca el acorda o multime de timp afacerilor si fotbalului, iar acum a trebuit sa indure si relatia cu Daria”, spun surse apropiate familiei.

Fosta stewardesa, Irina Abramovici (39 ani) este descrisa drept o mama devotata, care se ocupa personal de copii, desi isi poate permite o armata de guvernante. Cei doi se cunosc din vremea cand Abramovici era un tanar sarac.
Integral in EVZ

Evenimentul Zilei, Jacqueline Prager, 16 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x