Friday, March 29, 2024

Shakira nu se casatoreste deocamdata

Must Read

Presedintele Fernando de la Rua a declarat pentru publicatia Listin Diario ca Shakira, in varsta de 29 de ani, si fiul sau Antonio, au vorbit despre casatorie si formarea unei familii, dar au hotarat sa mai astepte o perioada.

“Prefera sa mai astepte. Tinerilor din ziua de azi le place sa traiasca ca si cuplu; considera ca nu este necesar sa te casatoresti pentru a fi fericit.”, a declarat de la Rua.

Shakira si Antonio de la Rua sunt impreuna de cinci ani. De la Rua a spus ca “Shakira este o femeie foarte buna, este foarte iubitoare. Se intelege foarte bine cu parintii sai, dar si cu viitorii socri.”

Momentan, Shakira se afla in turneu, prezentandu-le spectatorilor cea mai noua realizare a sa, “Oral Fixation”. Artista urmeaza sa sustina, in urmatoarele saptamani, concerte in Guatemala, El Salvador, Nicaragua, Panama, Peru, Venezuela, Puerto Rico si Columbia.

- Advertisement -

HotNews.ro, S.B., 27 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x