Thursday, March 28, 2024

Steaua Bucuresti – Real Madrid 1-4

Must Read

Victoria cu 4-1 a Realului din aceasta seara ne arata diferenta inca foarte mare care ne desparte de fotbalul de clasa. Deschiderea rapida de scor reusita de madrileni (Ramos 9′) a turnat parcas plumb in ghetele stelistilor, Realul marindu-si diferenta pana la pauza prin reusita lui Raul (34′). Tot “galacticii” puncteza si dupa pauza prin Robinho 56′, scorul luand proprortii ingrijoratoare.

Olaroiu vede ca are maini moarte in echipa si face schimbarile necesare. Schimbarea lui Saban, care comite gresala ce duce la primul gol al lui Real, cu Thereau in minutul 59, aduce un plus de tonus si speranta stelistilor, iar Badea inscrie in minutele imediat urmatore (64′).

Vine insa si reusita de exceptie a lui van Nistelrooy din minutul 76 iar spectatorilor nu le mai ramane decat sa apalaude prestatia “galacticilor” si frumusetea spectacolului fotbalistic la care au asistat.

Publicului din tribune i s-a oferit ocazia sa-i vada toti jucatorii titrati ai Realului, prin introducerea pe teren a lui Beckham in min. 71 si a lui Ronaldo in min. 78.

- Advertisement -

Meciul retur va avea loc pe stadionul Bernabeu ( Madrid ) peste doua saptamani.

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, a declarat la finalul meciului ca ii este rusine de rezultatul acestei infrangeri si de optimismul declarat pana in seara meciului, si promite ca nu va ma face astfel de declaratii.

Rezultatele serii in Liga Campionilor

Groupa E
Dynamo Kyiv 0 – 3 Lyon
Steaua Bucuresti 1 – 4 Real Madrid

Groupa F
Celtic 3 – 0 Benfica
Manchester U. 3 – 0 FC Copenhagen

Groupa G
CSKA Moscow 1 – 0 Arsenal
FC Porto 4 – 1 Hamburger SV

Groupa H
Anderlecht 0 – 1 AC Milan
Lille 3 – 1 AEK Athens

Articol in actualizare.

HotNews.ro, 17 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x