Thursday, March 28, 2024

Western Union estimeaza venituri de 4,5 miliarde dolari in 2006

Must Read

Western Union, unul din liderii pietei globale a transferurilor de bani, estimeaza ca in acest an veniturile companiei vor atinge valoarea de circa 4,5 miliarde dolari, in crestere cu 11-12% fata de veniturile inregistrate anul trecut, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Pentru anul viitor, oficialii companiei se asteapta la o crestere de circa 10-12% a veniturilor, estimare care nu ia in calcul achizitiile.

Wetsern Union a revenit recent la bursa din New York (NYSE) si estimeaza ca anul viitor va inregistra o crestere de 6-9% a venitului operational.

Obiectivul companiei pe termen lung este sa genereze cresteri anuale ale venitului operational si ale profitului de 10-12%, precum si cresteri anuale ale castigurilor pe actiune de 12-14%.

- Advertisement -

Western Union este unul din liderii pietei globale a transferurilor de bani avand o retea de peste 270.000 de locatii ale agentilor, care acopera peste 200 de tari si teritorii dependente.

HotNews.ro, A.V., 11 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x