Thursday, March 28, 2024

Campania anti-britanica declansata de Libertatea, subiect in The Guardian

Must Read

Editia online a cotidianului londonez “The Guardian” anunta ca ziarul romanesc “Libertatea” a lansat o campanie anti-britanica, intitulata “Uite cine vorbeste”, in urma numeroaselor articole denigratoare la adresa imigrantilor romani, aparute in presa din UK in ultima saptamana.

Articolul de vineri, 17 noiembrie, din Libertatea da replica tabloidului “The Sun” care acuza imigrantii romani si bulgari ca aduc SIDA in Marea Britanie, contracarand prin prezentarea viciilor britanicilor: pedofilia, alcoolul, homosexualitatea si huliganismul.

Publicatia semnaleaza faptul ca, desi autoritatile romane au trimis deja un raspuns oficial privind numarul de persoane infectate cu HIV, de 8 ori mai putine in Romania decat in UK, cotidianul romanesc Libertatea isi face o datorie din a prezenta adevarul despre britanici si ii invita pe cititori sa posteze mesaje pe site-ul The Sun.

The Guardian scoate in evidenta o fraza din articolul Libertatii “Ne-am saturat de pedofilii britanici!” si traduce o buna parte pentru a-l prezenta si cititorilor din Marea Britanie.

- Advertisement -

Libertatea continua campania in editia de sambata publicand reactiile cititorilor la aceasta initiativa. Mesajele prezentate sunt pozitive si de incurajare, si vin din partea colegilor din mass-media, politicienilor si a cititorilor fideli.

Vezi si blog.hotnews.ro

HotNews.ro, I.C, E.C., 18 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x