Friday, March 29, 2024

Orange si-a extins reteaua 3G in sase noi orase

Must Read

Orange Romania a lansat, marti, servicii 3G in sase noi orase, Craiova, Ploiesti, Bacau, Baia Mare, Sibiu si Satu Mare, numarul oraselor acoperite in prezent ridicandu-se la zece, a anuntat operatorul de telefonie mobila. Pana in acest moment compania oferea servicii 3G doar in Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov.

Accesul la serviciile 3G este gratuit pentru toti clientii Orange care se afla in aria de acoperire 3G si folosesc un telefon mobil compatibil.

Operatorul ofera, pana la 7 ianuarie 2007, 50% reducere la pretul pe minutul de video telefonie in retea atat pentru clientii postpaid cat si pentru utilizatorii PrePay, astfel tariful pentru apeluri video in retea este 0,11 dolari pe minut fata de 0,22 dolari pe minut.

„In premiera oferim pana la 7 ianuarie tarife similare cu cele de voce pentru serviciul apeluri video, astfel incat, de sarbatori, clientii pot transmite urari celor dragi prin intermediul acestui serviciu cu numai 11 centi pe minut”, a declarat Thierry Millet, director comercial Orange Romania.

- Advertisement -

Orange este lider de piata in Romania cu 7,5 milioane de clienti la sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului 2006. La sfarsitul anului 2005, compania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti.

HotNews.ro, D.C., 31 oct 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x