Thursday, March 28, 2024

Vadim face pace in familia Oanei Zavoranu

Must Read

Corneliu Vadim Tudor si-a luat in serios rolul de protector al Oanei Zavoranu si este hotarat sa o impace pe aceasta cu mama ei, Marioara. Chiar daca cele doua femei au inceput sa-si controleze atitudinea, nici una nu renunta la procesul legat de mostenirea lasata de Nicolae Zavoranu.

Chiar daca abia a devenit consilierul de imagine al lui Vadim Tudor si membru PRM, cariera politica inceputa saptamana trecuta de Oana Zavoranu deja ii influenteaza viata privata. Si asta pentru ca presedintele PRM crede ca “nu-i frumos” ca mama si fiica sa se judece.

Roadele eforturilor lui Vadim Tudor, care le-a invitat pe Oana si pe Marioara la o discutie la sediul partidului, au putut fi observate in direct luni seara, in emisiunea lui Dan Diaconescu, unde Oana a zabovit cateva ore bune.

HAI LA MAMA!

- Advertisement -

Marioara Zavoranu, mama vedetei, momentan plecata in SUA, unde va petrece sarbatorile de iarna, impreuna cu un bun prieten, a profitat de ocazie sa lanseze o invitatie catre fiica ei si sotul acesteia, Pepe, ca sa-i fie alaturi de Craciun. Asta si pentru ca stia de dorinta Oanei de a vizita SUA. Invitatie intarita de colegul Marioarei, care a promis ca ii va face chemarea cat de curand.

Oana nu a refuzat, iar latin-loverul a sustinut si el ca ar renunta la toate concertele pe care le are, doar ca sa implineasca dorintele sotiei.
Integral in Ziarul

Ziarul, 22 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x