Thursday, March 28, 2024

“Viata lui Irinel Columbeanu”, cea mai cumparata din Romania

Must Read

Miliardarul Irinel Columbeanu loveste din nou. La mai putin de o luna de la aparitia in rafturile librariilor, autobiografia “Viata lui Irinel Columbeanu” semnata de ziaristul Tache a devenit cea mai cumparata biografie din Romania a unei personalitati autohtone.

Prima editie de 5.000 de exemplare a biografiei omului de afaceri Irinel Columbeanu a fost epuizata din stocul editurii care a tiparit-o, “Cartea de weekend”. Succesul “Vietii lui Irinel Columbeanu” i-a luat prin surpridere si pe reprezentantii institutiei, care ne-au marturisit ca sunt astfel obligati sa scoata si o a doua editie, in maxim doua luni.

ADAOS CARITABIL

Lui Irinel Columbeanu i
s-a confirmat inca odata ca pe ce pune mana se transforma in bani, dar nu este impresionat de impactul pe care il are povestea vietii lui asupra romanilor. Omul de afaceri ne-a marturisit ca a mirosit succesul in momentul in care a descoperit intamplator ca biografia dispare rapid de pe rafturi chiar daca este vanduta la suprapret in anumite magazine.

- Advertisement -

Miliardarul sustine ca o parte din acest adaos comercial ar trebui sa intre in conturile Fundatiei Columbeanu, impreuna cu procentul din vanzari stabilit initial. “In contract era stabilit un pret agreat de 190.000 de lei. Intr-un lant de hipermarket-uri cartea era vanduta cu 290.000 de lei.

Corect ar fi ca jumatate din acest adaos sa mearga tot la Fundatie, sa se doneze”, ne-a declarat miliardarul.

CRIME SI AVERI

“Viata lui Irinel Columbeanu” nu este singura biografie a unei personalitati autohtone, in librariile din Romania. Dar este unica de succes pentru ca le da romanilor iluzia ca, citind-o, vor afla secretul unei averi impresionante.

Tot in acest an, Romanita Iovan, una din fostele iubite ale miliardarului, a publicat romanul “Cuvantul care ucide”, roman autobiografic inspirat din drama sotului ei, care a impuscat mortal un hot intrat in locuinta lor din Primaverii.

BIOGRAFIE FARA SURPRIZE

Si Zana Surprizelor este subiect de roman. Cartea “Andreea Marin-Povestea succesului” a fost scrisa de psihologul Alexandru Raducanu, dar a ratat succesul de piata pentru ca a prezentat doar ascensiunea profesionala a vedetei si a evitat detaliile picante din viata ei personala.

De curand, vedeta TVR a anuntat ca vrea sa publice, impreuna cu sotul ei, Stefan Banica jr, o carte inspirata din articolele aparute in presa, care ii au ca subiect. Zana Surprizelor spune ca ar dona banii din vanzari unor studenti eminenti la drept care sa se specializeze pe legislatia presei.
Mai multe stiri mondene in Ziarul

Ziarul, 08 nov 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x