Thursday, March 28, 2024

Activitatea porturilor fluviale si maritime, afectata de ceata

Must Read

Ceata perturba activitatea in porturile maritime fluviale si pe Aeroportul Kogalniceanu. Din cauza conditiilor meteo, situatia se schimba de la o ora la alta.

Potrivit Radio Romania Actualitati, porturile maritime si cele fluviale sunt operationale, insa manevrele de incarcare-descarcare si cele de intrare si iesire se desfasoara cu dificultate din cauza cetei. De asemenea, a fost reluat traficul pe Canalul Dunare – Marea Neagra.

Ofiterii portcontrol au solicitat tuturor comandantilor navelor aflate in rada interioara si cea exterioara a Portului Constanta sa ia toate masurile necesare la bord pentru a preveni accidentele. Tot din cauza cetei, care a redus vizibilitatea considerabil, Aeroportul international Mihail Kogalniceanu este inchis.

HotNews.ro, D. Mihai, 11 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x