Thursday, March 28, 2024

Dinamo-FC National 1-0 (final)

Must Read

Liderul si lanterna rosie din Liga I s-au intalnit in ultimul meci al primei etape din retur. Nationalul venea sub presiunea ultimei pozitii din clasament, in timp de Dinamo se temea de “disperarea” adversarilor si de faptul ca Sorin Cartu ar putea baga din nou “intreaga autobaza in poarta”.

Daca primele minute ale partidei au fost echilibrate, dinamovistii au renuntat la prudenta si au devenit tot mai insistenti in atac fiind aproape de gol in cateva randuri. In mod surprinzator, elevii lui Cartu au inceput meciul intr-o formula ofensiva si au dat dovada in cateva randuri ca pot surpinde apararea dinamovista.

Repriza secunda a debutat cu un joc incalcit, pase gresite si faulturi peste faulturi, timpul efectiv de joc nedepasindu-l pe acela al unei reprize de minifotbal.

Tensiunea meciului a crescut pe masura ce finalul se apropia si ambele echipe jucau cu garda jos. Dinamo a fost mai insistenta si a dominat clar jocul, dar FC National s-a dovedit mai periculoasa pe contraatac fiind la un pas de a produce surpriza in “Stefan cel Mare”.

- Advertisement -

A venit insa si singura faza periculoasa a dinamovistilor din repriza secunda, cand mingea fie a lovit bara, fie a fost parata de portarul bancar, si cand iuresul parea sa se linisteasca a venit o executie frumoasa a lui Ganea care aduce victoria lui Dinamo si o mentine in fruntea clasamanetului la 11 puncte distanta de ocupanta locului 2, Steaua Bucuresti.
textul se actualizeaza

HotNews.ro, I.B., 04 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x