Friday, March 29, 2024

Heather Mills a fost amenintata

Must Read

Politistii britanicii au declarat ca au informat-o pe Heather Mills, fosta sotie a lui Sir Paul McCartney, despre cateva amenintari aduse la adresa ei joi, informeaza smh.com.

“Reprezentantii Politiei pot confirma ca s-a discutat cu Mills si aceasta a fost informata despre amenintarile inregistrate, spunandu-i-se chiar si numele persoanelor implicate.”, a declarat ofiterul Bernie Murphy.

“Mai mult decat atat, l-am informat despre aceste incidente si pe fostul sot al lui Mills, Paul McCartney. Politia este multumita deoarece nu exista niciun risc imediat pentru doamna Mills. Ofiterii locali sunt informati in legatura cu aceste amenintari si ii vor asigura protectia doamnei Mills daca va fi necesar.”, a adaugat Murphy.

Fostul model si McCartney, care au impreuna o fetita in varsta de 3 ani, au anuntat ca se despart in luna mai a acestui an. Procesul de divort dintre cei doi nu s-a finalizat inca.

- Advertisement -

HotNews.ro, S.B., 18 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x