Friday, March 29, 2024

PSG – Panathinaikos 4-0. Rapid nu va continua in UEFA.

Must Read

Pentru a obtine calificarea in “16-imi” de finala, giulestenii asteaptau cu sufletul la gura ca PSG sa nu cistige cu grecii. Premisele au fost favorabile, suporterii lui PSG boicotand meciul fiindca politia a decis sa le inchida peluza in urma incidentelor de la meciul cu Hapoel, atunci cand un suporter francez a fost impuscat.

Panathinaikos a inceput ofensiv meciul impotriva celor de la PSG si ne dadeau sperante ca au venit sa faca un meci mare la Paris .

Insa, dupa cateva ocazii ratate la ambele porti, Pauleta (29′) reuseste sa deschid scorulul pentru PSG in urma unei greseli mari a portarului Ebede, care a scapat o minge usoara in poarta. 1-0 la pauza si rapidul continua sa spere.

PSG are insa un inceput fenomenal de repriza secunda reusind sa inscrie nu mai putin de 3 goluri prin Pauleta (47′) si Kalou (52′,54′) ingropand sperantele Rapidului pentru primavara europeana.

- Advertisement -

In celalalt meci al grupei, Hapoel Tel Aviv si Mlada Boleslav au terminat la egalitate, 1-1 (Barda 26′-Kysela 39′), rezultat care califica pe 16-imile Cupei UEFA pe Hapoel.
textul se actualizeaza

Echipele de start:

PSG: 1.Landreau – 4.Mendy, 5.Rozenhal, 6.Yepes, 22.Armand – 21.Rodriguez, 8.Cisse, 20.Chantome, 24.Hellebuyck – 15.Kalou, 9. Pauleta.
Antrenor: Guy Lacombe.

Panathinaikos: Ebede – 31.Darlas, 29.Nilsson, 25.Biscan, 5.Morris – 20.Leontiou, 22.Tziolis, 23.Victor, 27.Ivanshitz – 11.Papadopoulos, 14.Salpingidis.
Antrenor: Victor Munoz.

“Grecii au un antrenor strain, jucatori care vor sa demonstreze ca merita sa fie titulari. De ce sa nu speram?” – Razvan Lucescu, antrenor Rapid.

Antrenorul lui Panathinaikos, Victor Munoz a declarat la sosirea in Franta: “Vrem sa conservam primul loc, pentru ca ne poate fi de ajutor in viitor. Am venit sa cistigam. Punct!”

Meciul PSG-Panathinaikos este considerat cu risc extrem de ridicat din punctul de vedere al securitatii. Politia va detasa un dipozitiv de 2000 de oameni, iar o tribuna a arenei Parc des Princes va ramine inchisa.

Masurile exceptionale de securitate au fost luate ca urmare a incidentelor produse pe 23 noiembrie – dupa jocul PSG-Tel Aviv, un suporter al parizienilor a fost impuscat mortal de un politist.

Clasament grupa G:
1. Panathinaikos 7 puncte
2. Paris Saint Germain 5 puncte
3. Hapoel Tel Aviv 5 puncte
4. Rapid Bucuresti 4 puncte
5. Mlada Boleslav 2 puncte

Echipele clasate pe primle trei locuri ale clasamentului s-au calificat pentru 16-imile Cupei UEFA

Rezultatele seri in Cupa UEFA

Groupa E
Blackburn R. 1 – 0 Nancy
Feyenoord Rotterdam 3 – 1 Wisla Krakow

Groupa F
Espanyol 1 – 0 Austria Vienna
Waregem 0 – 3 Ajax Amsterdam

Groupa G
Hapoel Tel Aviv 1 – 1 Mlada Boleslav
Paris S.G. 4 – 0 Panathinaikos

Groupa H
Fenerbahce 2 – 2 Eintracht Frankfurt
Palermo 1 – 1 Celta de Vigo

HotNews.ro, 13 dec 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x